Vacature Vakspecialist

Vakspecialist in Waddinxveen

Vakspecialist Wijkonderhoud

Je kunt nog solliciteren t/m 29-12-2023

Vakspecialist Wijkonderhoud

Vakspecialist Wijkonderhoud mbo/36 uur / schaal 6 € 2295 - € 3323

De gemeente Waddinxveen zoekt een Vakspecialist Wijkonderhoud!

Als het jouw passie is om de straten en het groen in Waddinxveen te onderhouden en jouw steentje bij te dragen aan een fijne uitstraling van onze openbare ruimte, dan ben je bij ons op je plek. Ben jij dus zo'n kanjer met twee rechterhanden, die het liefst buiten bezig is? En maak jij van het groenonderhoud samen met je collega's elke dag een feestje?

Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Wij zijn op zoek naar een:

Waar kom je te werken?

Team Onderhoud, een vakkundig en gedreven team van 38 buitenmensen die zich sterk maken voor de beste resultaten. Professionals die zorgen voor mooi groen, veilige straten, goede sportvelden, schone speelplekken en die gaan voor tevreden klanten. Wij onderhouden de openbare ruimte en leggen nieuw groen aan, maar wij zijn ook een leerwerkbedrijf, wij zijn duurzaam en we blijven werken aan onze ontwikkeling. Ons motto is "Always change a winning team…".

Wat ga je doen?

Wij zoeken een veelzijdige vakspecialist die, samen met de collega's, ons helpt de buitenruimte in ons dorp te onderhouden. Jullie zijn als team verantwoordelijk voor één van de wijken. Dit betekent dat:

 • Je de gazons, sportvelden en grasstroken maait met één van onze 5-delige of 3-delige gazonmaaimachines of met de stand-up mower.
 • Je bloemrijke weides op de juiste tijd en wijze in stand houdt door specifiek maaiwerk;
 • Je het dagelijks onderhoud aan de maaimachines uitvoert.
 • Je buiten het maaiseizoen bezig bent met onderhoud van het gemeentelijk groen;
 • Je storingen oplost en meldingen afhandelt.
 • Je in de winterperiode meedraait in de gladheidsbestrijding.
 • Je uiteenlopende voertuigen en gereedschappen bedient, zoals een shovel, vorkheftruck en tractor met werktuigen.

Wat breng je mee?

Jij bent ambassadeur voor onze organisatie, want je bent direct zichtbaar voor onze inwoners. Op straat ben je hun aanspreekpunt. In je contacten met hen weet je de juiste toon aan te slaan. En je denkt met hen mee. Je weet wat er bij hen leeft en houdt daar rekening mee.

Buiten zie je wat er mis is en je rust niet voordat het netjes opgelost is. Je bent namelijk pas tevreden, als onze inwoners dat ook zijn. Natuurlijk plan je je werkzaamheden zelfstandig in en voer je die zelfstandig uit. Toch zit samenwerken er ook bij je ingebakken. En natuurlijk kom je elke dag fluitend naar je werk.

Verder heb je:

 • MBO+ werk- en denkniveau.
 • Specialistische kennis en ervaring in het machinaal gazonmaaiwerk.
 • Ervaring in groenonderhoud en natuurlijk groen.
 • Het certificaat VCA-basis en het certificaat natuurbescherming bestendig beheer niveau 1 (heb je dit certificaat nu nog niet, maar wil je het wel halen, dan kun je ook reageren).

Wat bieden wij?

Met jouw functie lever je een waardevolle bijdrage aan onze gemeente. Daar zetten wij graag uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover, zoals onder andere:

 • Een salaris van maximaal € 3.323,00* bruto per maand (schaal 6).
 • Daarbovenop krijg je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto maandsalaris, dat je kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra salaris, vakantiedagen of deelname aan ons fietsplan.
 • Een contract voor 12 maanden, dat we bij tevredenheid over en weer graag omzetten in een vast contract.
 • Toeslag voor vuil werk.
 • Werkkledingpakket.
 • Aandacht voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en een ruim opleidingsbudget.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ruim ouderschapsverlof, reiskostenvergoeding, een telefoon van de gemeente en een ABP-keuzepensioen.
 • Een fijne plek in een enthousiast team van professionals, waarin jij je in no time thuis voelt.

Verder groeien in vakmanschap, in teamwork of als waardevol persoon is bij ons gesneden koek. Je mag bij ons dromen over je professionele toekomst en er ook mee aan de slag gaan. Wij geven volop ruimte voor jouw ontwikkeling en willen graag dat jij jouw talenten inzet voor Waddinxveen.

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de procedure? , beantwoordt ze graag. Je kunt hem Whatsappen op of mailen naar .

Reageren en solliciteren.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Solliciteer dan via www.werkeninhetwesten.nl voor 30 december 2023.

Maak je ons nieuwsgierig naar jou? Dan nemen we misschien al contact met je op voor de sluitingsdatum. Pak dus je kans!

Ga dan naar www.waddinxveen.nl/werkenbijwaddinxveen.Functie:vakspecialist
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3323 – 3323
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Waddinxveen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Vakspecialist Gemeente Waddinxveen 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures