Vacature Vergunningverlener Wabo

Vergunningverlener Wabo in Reeuwijk

Neem contact met ons op

Vergunningverlener wabo-omgevingswet

Ben jij een gedreven professional met een passie voor het bouwen van een veilige en duurzame leefomgeving? Wil je een actieve rol spelen in het behandelen van omgevingsvergunningen en bijdragen aan beleidsontwikkelingen binnen het vakgebied? Dan is deze functie bij de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB) iets voor jou!


De ODZOB is één van de 28 omgevingsdiensten in Nederland, opgericht in 2013 na diverse rampen. De missie is het organiseren van vergunningverlening, toezicht en handhaving op het gebied van omgevingsrecht om een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving te waarborgen. Met een team van meer dan 250 toegewijde medewerkers werken ze samen met 21 gemeenten en de provincie Noord-Brabant aan belangrijke kwesties zoals gevaarlijke stoffen, asbestsanering en bodemverontreiniging.

Jouw rol


Als Vergunningverlener speel je een cruciale rol in het behandelen van aanvragen voor omgevingsvergunningen, met een focus op zowel ruimtelijke als technische aspecten van bouwprojecten. Je past jouw kennis op het gebied van de Omgevingswet toe in je dagelijkse werkzaamheden. Je gaat de samenwerking aan met diverse vakdisciplines en experts om ervoor te zorgen dat aanvragen tijdig en nauwkeurig worden afgehandeld. Bovendien lever je een substantiële bijdrage aan de ontwikkeling van beleid en fungeer je als adviseur op diverse terreinen. Je neemt het voortouw in projecten, draag je verbetervoorstellen aan en omarm je veranderingen. Je deelt jouw kennis met collega's en bent betrokken bij hun ontwikkeling en groei binnen het vakgebied.


Zie hier een voorbeeld van hoe jouw week eruit kan zien!


Wat biedt ODZOB jou?


 • Een jaarsalaris van bruto maximaal € 73.699 (CAO SGO, schaal 10) dat is bij een fulltime dienstverband en inclusief een Individueel Keuzebudget van 17,05%.
 • Jouw individuele keuzebudget kun je inzetten voor doelen die passen bij jouw levensfase en persoonlijke wensen, zoals een opleiding, kopen van extra verlofuren of uit laten betalen.
 • Een uitdagende functie van 32-36 uur , waarin geen dag hetzelfde is.
 • Jouw welzijn staat hoog in het vaandel: uitstekend geregeld pensioen, ziektekostenverzekering met een extra bijdrage van €168,00, en vergoeding van je reiskosten. Je krijgt je reiskosten woon-werk vergoed en voor dienstreizen kun je gebruik maken van dienstauto's.
 • Makkelijk bereikbaar met OV , de bus stopt voor de deur en de trein is op loopafstand.
 • Flexibiliteit ten top: zelf bepalen wanneer, waar en hoe je werkt, met mogelijkheden zoals vier keer negen uur werken.
 • Groeikansen binnen handbereik: mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, inclusief betaalde vakopleidingen. 2,5% van het loon wordt ingezet voor studies.
 • Thuiswerken met alle gemakken: een thuiswerkvergoeding van 3 euro netto per dag en een budget om je thuiswerkplek optimaal in te richten.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • In het kader van vitaliteit: investeringen in jouw vitaliteit met dagelijks vers fruit en de mogelijkheid om je IKB budget te besteden aan bijvoorbeeld een fiets of sportabonnement.
 • Een hechte en ondersteunende werkomgeving: collega's die voor elkaar klaarstaan in een gemoedelijke sfeer.
 • Moderne werkplek: een kantoor met state-of-the-art voorzieningen om jouw werkcomfort te maximaliseren in het hart van Eindhoven.
 • Twee vaste dagen op kantoor voor inspirerende meetings (dinsdag en donderdag), de rest van de week flexibel in te vullen.

Wat bied jij aan ODZOB?


 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van planologie, bouwkunde of rechten, en heb je al minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt een afgeronde opleiding ABW 1 en bent klaar om je kennis in de praktijk toe te passen.
 • Als meester in plannen en prioriteren ben jij altijd op de hoogte van wat er binnen en buiten onze organisatie speelt. Met een sterk gevoel van eigenaarschap en integriteit, ben jij de betrouwbare rots in de branding die ODZOB zoekt?

Wil je verdere informatie?


Neem dan contact op met via het vaste nummer , haar mobiele nummer of mail .


Solliciteren?


Dat kan tot uiterlijk 19 juni 2024 . Maar wacht niet te lang, want er kan reden zijn om de vacature eerder te sluiten als we eerder de ideale kandidaat hebben gesproken. Een game-based assessment zal deel uitmaken van de procedure. Ook kan er een ontwikkelassessment worden afgenomen door ODZOB.

Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons. Ons kantoor is van maandag tot en met donderdag geopend. Vrijdag is ons kantoor gesloten.


BELANGRIJKE INFORMATIE


KvK 93333323

BTW NL866359618B01

ONTMOETINGSPLEK

Edisonstraat 17

2811 EM REEUWIJK

CONTACT MET ONS OPNEMEN

(ook whatsapp)
Functie:vergunningverlener wabo
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5687 – 5687
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Latentis arbeidsbemiddeling en advies via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Vergunningverlener Wabo Latentis arbeidsbemiddeling en advies 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures