Vacature Voorzitter Jeugdcommissie

Voorzitter Jeugdcommissie in Woerden

VCL schema

  • Kortingstegoed sparen bij Twinsport
Clubhuis & bar
  • Bar- parkdienst

Functieomschrijving voorzitter jeugdcommissie TV CromwijckFunctienaam: voorzitter jeugdcommissie
Wordt aangewezen door: bestuur

Verantwoordelijkheden / bevoegdheden:
Het gaat goed met onze vereniging en het gaat goed met onze jeugd. De afgelopen jaren is het aantal jeugdleden gegroeid en we verwachten dat deze groei zich doorzet. Omdat tennis leuk is natuurlijk, maar ook omdat we met de komst van padel een nieuwe impuls bij de jeugd verwachten. De overwegend nieuwe jeugdcommissieleden zoeken nog een voorzitter, die de regie op zich wil nemen en het aanspreekpunt is voor het bestuur.
Het succes van Cromwijck is dat we er in slagen om zowel recreatief tennis en padel als prestatief tennis/padel aan te bieden waarmee we voor iedere jeugdspeler een leuke en interessante club zijn.
hoofdtaken: (voorzitter) jeugdcommissie
De voorzitter is samen met de commissie verantwoordelijk voor het jeugdbeleid. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met tennisschool Netwerk. Namens de jeugdcommissie is de voorzitter het aanspreekpunt van het bestuur. De jeugdcommissie stelt samen met de hoofdtrainer de competitieteams samen en zorgt ervoor dat alles rondom de verschillende jeugdcompetities van de KNLTB georganiseerd wordt. Daarnaast organiseert de jeugdcommissie activiteiten voor de eigen jeugd en potentieel nieuwe leden.
Een goed contact met ouders / jeugdleden en hun betrokkenheid stimuleren is eveneens van belang.
Vind je het leuk om (activiteiten) te organiseren en wil je een bijdrage leveren aan het, in allerlei opzichten, zien groeien van de jeugd? En heb je interesse in de rol van voorzitter van de jeugdcommissie of wil je helpen de commissie mee in te richten, stuur een berichtje naar bestuur

Functie eisen:
Kennis · Affiniteit met jeugd. Affiniteit met tennis/padel is een pre!
Vaardigheden leidinggevende capaciteiten. Contactonderhoudend vermogen. Goede sociale vaardighedenFunctie:voorzitter jeugdcommissie
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tennisvereniging Cromwijck via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Voorzitter Jeugdcommissie Tennisvereniging Cromwijck 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures