Vacature Vrachtwagenchauffeur c(e) 8-40 Uur

Vrachtwagenchauffeur c(e) 8-40 Uur in Hazerswoude-Dorp

Werken bij Lelieveld Transporten

Wij zoeken per direct

Meewerkend voorman warehouse

40 uur per week

Vind jij het een uitdaging om werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te delen en maak je er een sport van deze met een team zo goed mogelijk uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Logistiek medewerker

8-40 uur per week

Vind je leuk om in een team alles in het magazijn op rolletjes te laten lopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

.

Vrachtwagenchauffeur C(E)

8-40 uur, ook mogelijk in de avond of het weekend


Als vrachtwagenchauffeur C(E) verzorg je voor meerdere opdrachtgevers het transport tussen verschillende distributiecentra of je gaat vanaf een distributiecentrum op een van onze standplaatsen winkelfilialen door heel Nederland bevoorraden. Je houdt je eigen planning goed in de gaten zodat je overal op tijd aankomt. Je werkt zelfstandig en je laadt en lost meestal zelf. Een afwisselende functie die je op heel veel verschillende plekken brengt!


Ben jij op zoek naar uitdaging en hou je van aanpakken en structuur? Dat kunnen wij je bieden

Als financieel administratief medewerker bij Lelieveld Transporten ga je een uitdaging niet uit de weg en streef je ernaar de administratie strak op orde te hebben. Dit doe je in goed overleg met de facturatie en de directie.

 • Snel vaste aanstelling
 • Onze wagens
 • Persoonlijk rooster
 • Interne opleiding

Continuïteit vinden wij belangrijk en we werken graag met een vast team. Daarom bieden we onze werknemers graag zekerheid. Dus zijn we duidelijk over de werkschema's, eerlijk over salaris en bieden we zo snel mogelijk een vaste aanstelling. Door de onderlinge verbondenheid zijn werknemers over het algemeen lang werkzaam bij Lelieveld Transporten.

Met zo'n 70 trekkers, bakwagens en meer dan 60 getrokken eenheden beschikken we over een goed onderhouden en modern wagenpark. Je rijdt in een wagen uitgerust met slaapcabine of globetrottercabine die voorzien is van een boordcomputer en track and trace. Het grootste deel van onze voertuigen heeft een Euro 6-normering. Het merendeel van onze bakwagens en trailers telt meerdere compartimenten, is PIEK-gecertificeerd en beschikt over temperatuurregistratie.

Lelieveld Transporten is gespecialiseerd in geconditioneerd transport. We zijn bijna een 24-uurs bedrijf. Daarom werk je bij ons in dag-, avond-, nacht- of weekenddiensten. Haast alles is mogelijk! We werken volgens een persoonlijk rooster, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen. Je werkt minimaal 2 zaterdagen in de maand.

Heb je geen rijbewijs C/E of code 95? Maar wil je wel graag chauffeur worden bij ons? Wie past bij Lelieveld Transporten, bieden we een interne opleiding aan. Je haalt eerst de benodigde rijbewijzen. Daarna word je goed ingewerkt om het vak verder in je vingers te krijgen en je leert hoe je invulling geeft aan de specifieke wensen van onze klanten. Dan ben je klaar om zelfstandig de weg op te gaan!

Waarom werken bij Lelieveld?

 • Prettige werksfeer in een familiebedrijf
 • Persoonlijk rooster
 • Goed onderhouden en modern wagenpark
 • Prima salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer
 • Snel een vaste aanstelling

WERKEN BIJ LELIEVELD

Neem contact op met door een e-mail te sturen of door te bellenFunctie:vrachtwagenchauffeur ce 8-40 uur
Startdatum:21-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lelieveld Transporten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Vrachtwagenchauffeur c(e) 8-40 Uur Lelieveld Transporten 21-02-2024

Bekijk ook andere vacatures