Vacature Vrachtwagenchauffeur zeecontainer

Vrachtwagenchauffeur zeecontainer in Waddinxveen

De transportwereld speelt zich vaak af in de winkel of horeca distributie. Wil jij nou écht wat anders als vrachtwagenchauffeur? Kom dan werken als CE chauffeur in Waddinxveen. Je rijdt dan zeecontainers naar en van de haven van Rotterdam. Af en toe een ritje Benelux met maximaal 5 stops. Alleen naar DC's en groothandels. Zeg die smalle straatjes en ongeduldige stadsmensen dus maar gedag, en reageer vandaag nog!

Wat bieden wij jou
 • Goed salaris in schaal D van cao BGV
 • Contract vanaf dag 1, met vaste uren
 • Pensioenopbouw en vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 cent per km
 • Locatie is makkelijk bereikbaar
 • Leuke werksfeer, fijne vrachtwagens
Wie ben jij
 • Jij bent in bezit van een geldig rijbewijs CE, aangevuld met een bestuurderskaart en Code 95;
 • jij bent sociaal en open; een praatje maken met de klant hoort er voor jou gewoon bij;
 • jij bent op zoek naar een baan voor de lange termijn;
 • heb jij al ervaring als CE-chauffeur? Dan is dat zeker een pré;
 • jij beheerst de Nederlandse taal goed.
Wat ga je doen

Jouw dag als vrachtwagenchauffeur start vanuit Waddinxveen. Je begint tussen 03.00 en 06.00 uur, natuurlijk met een bakje koffie en een praatje. Je hebt 1 tot 3 zeecontainer ritten per dag, voornamelijk vanuit eigen vestigingen naar de Rotterdamse haven of andersom. Het kan zijn dat het aanbod zeecontainers een dag minder is, en dan rijdt jij Benelux ritten, met 1 tot 5 stops.
De producten die je vervoert zijn bestemd voor DC's en groothandels van voedingsmiddelen en dranken in de Benelux. Als je zeecontainers rijdt gaan de producten de hele wereld over.
Wanneer je zo'n Benelux rit hebt is jouw vrachtwagen geladen met voor het grootste gedeelte pallets, en je lost dan ook met een EPT bij de klant. Over jouw wagen gesproken; dit bedrijf heeft fijne, goed onderhouden wagens waar jij gebruik van kunt maken als vrachtwagenchauffeur. Modern en goed onderhouden is iets waar dit bedrijf trots op is.
Omdat de werkdagen gemiddeld zo'n 10 tot 12 uur zijn, kun je in overleg met de opdrachtgever bepalen of jij 4 of 5 dagen wil werken. Het kan zijn dat jij een nachtje ergens blijft slapen. Zo zie je nog eens wat van eigen land, en soms ook België of Luxemburg.

Waar ga je werken

Deze werkgever is innovatief, modern en heeft een prettige, open werksfeer. Je komt in een fijn team, waarbij gekeken wordt naar jou als persoon en vrachtwagenchauffeur. Je voelt hier dat je welkom bent, en dat er energie in je wordt gestoken. Wel zo fijn, want die energie geef jij als nieuwe collega natuurlijk terug.

Een salaris dat elke week klopt, een detacheringscontract met vaste uren, nascholing Code 95 en tal van andere opleidingsmogelijkheden horen er gewoon bij wanneer jij start als vrachtwagenchauffeur bij Tempo-Team Transport. Je komt in het team bij Wendy & Sheryna. Zij begeleiden jou, regelen van alles voor je en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Ook houden we wel van een geintje en ben je altijd welkom voor koffie. Kortom, jij zit hier goed op je plek en wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Sollicitatie

Lijkt deze afwisselende functie als vrachtwagenchauffeur jou helemaal het einde? Solliciteer dan nu! Vergeet je CV en motivatie niet toe te voegen! Heb je nog vragen? Mail, bel of app me dan gerust even!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Vrachtwagenchauffeur zeecontainer, Vrachtwagenchauffeur
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via sheryna.siliakus@tempo-team.nl of 683140151. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Vrachtwagenchauffeur zeecontainer Tempo-Team 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures