Vacature Vrijwillige Coaches

Vrijwillige Coaches in Zoetermeer

Piezo

Vrijwillige coaches Piëzo TalentenAcademie gezocht

Vrijwillige coaches zijn voor onze kinderen, samen met de beroepskracht, de vaste gezichten van de Piëzo TalentenAcademie. Heb jij zin en tijd om met een groep enthousiaste kinderen in de weer te zijn? Dan ben jij wellicht de coach die wij zoeken!

Wat doe je als coach? - Je begeleidt de kinderen tijdens het Piëzo TalentenAcademie programma, zowel op locatie als onderweg tijdens bedrijfsbezoeken. - Je stimuleert en inspireert de kinderen om hun talenten en beroepsmogelijkheden te ontdekken. - Je onderhoudt contact met gastdocenten. - Je ontvangt gastdocenten en ondersteunt hen tijdens de gastlessen en het bedrijfsbezoek.

Wat heb je nodig?
Om deze leuke vrijwilligersfunctie goed te kunnen uitoefenen is het fijn als je beschikt over de volgende ervaring en competenties: - Je bent een enthousiaste, sprankelende persoon die affiniteit heeft met kinderen (9-14 jaar) en hun ontwikkeling. - Je bent open, initiatiefrijk en werkt graag samen.

Wat krijg je ervoor terug? - Waardering van leergierige kinderen. - Een inspirerende werkomgeving waarbinnen jij je kunt ontwikkelen.

Heb je interesse om als vrijwillige coach bij de Piëzo TalentenAcademie aan de slag te gaan of wil je meer informatie? Neem dan contact op met projectcoördinator , via , .

Fotograaf: Stichting Piëzo

Taart bakken online bij de Piëzo TalentenAcademie Kerstkaarten voor ouderenFunctie:vrijwillige coaches
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Piëzo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Vrijwillige Coaches Stichting Piëzo 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures