Vacature Vrijwilliger Financiele Administratie /Boekhouder

Vrijwilliger Financiele Administratie /Boekhouder in Woerden

VCL schema

  • Kortingstegoed sparen bij Twinsport
Clubhuis & bar
  • Bar- parkdienst

Vacature vrijwilliger financiele administratie /boekhouder,

Voor de ondersteuning van onze penningmeester bij het up- tot date houden van de boekhouding zoeken wij iemand met kennis van boekhouden die een paar uurtjes per week de boekhouding in e-boekhouden voor ons bijhoudt.

Jij zorgt ervoor dat alle inkoop-, verkoopfacturen en banktransacties netjes worden verwerkt in E-boekhouden zodat we een actueel inzicht hebben in de financiële situatie van de vereniging. Per kwartaal verzorg je tijdig de btw-aangifte en onderhoud je het contact met de ledenadministratie en het bestuur.

Een financiële achtergrond is gewenst, maar je zal goed worden begeleid door Thea, die nu de administratie doet en door Eric, onze penningmeester.

Samen met de penningmeester heb je grip op de financiële positie van de verening. Als je het leuk vind, kun je meedenken over budgetten, investeringen, het binnenhalen van subsidies voor de vereniging en de jaarrekening.Functie:vrijwilliger financiele administratie /boekhouder
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tennisvereniging Cromwijck via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Vrijwilliger Financiele Administratie /Boekhouder Tennisvereniging Cromwijck 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures