Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Zoetermeer

  • Ondersteuning tijdens detentie
  • Werken aan herstel bij SOS
  • Cadeautje voor je kind

Aandacht voor

Achterblijvers

  • Mijn familielid zit vast
  • Ik zoek iemand die luistert en meedenkt
  • Ik zoek lotgenoten contact
  • Hoe kan ik mijn kind begeleiden

Aandacht voor

Terugkeer

Aandacht voor

Tbs-patiënten

  • Wat is tbs

Ondersteuning tijdens detentie

Bezoek van een vrijwilliger

Zit jij (binnenkort) in de gevangenis? Vind je het fijn om met iemand van buiten te praten? Meld je aan voor bezoek van een vrijwilliger bij Gevangenenzorg Nederland. Onze vrijwilligers helpen jou en je familie graag. Ze luisteren naar je wanneer jij dat nodig hebt.

Het bezoek van de vrijwilliger gaat niet af van het familiebezoek. Wij mogen van justitie buiten de vaste bezoektijden komen. De gesprekken vinden plaats in een spreekkamer.

Wij hebben in het hele land vrijwilligers die gevangenen en familieleden opzoeken, ondersteunen en helpen. De vrijwilligers krijgen begeleiding van maatschappelijk werkers op ons kantoor in Zoetermeer.

Lijkt dit je wat? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als je ons belt, doen we direct een intake met je. Dan leren we jou wat beter kennen. We horen graag wat jij verwacht van het bezoek van een vrijwilliger.

Maatwerk

Zit jij in de gevangenis van Alphen aan den Rijn? Vind je het fijn om met iemand van buiten te praten? Op dinsdagavond zijn onze vrijwilligers aanwezig op diverse afdelingen in PI Alphen. Spreek een vrijwilliger aan op de afdeling om je aan te melden voor een traject of bel naar kantoor om voor meer informatie of om je aan te melden. We bieden een luisterend oor en kunnen ook met je meedenken bij het vinden van werk na detentie.

Steun voor je familie

Jouw detentie heeft ook gevolgen voor je familie. Wil je iets voor hen doen? Informeer hen over onze Landelijke Hulplijn Achterblijvers () of aandachtvoorachterblijvers.nl. Je familie kan ook bezoek van een vrijwilliger aanvragen. We bieden een luisterend oor, denken mee en geven steun. Je kunt ook voor je familielid via dit formulier een informatiepakket aanvragen over ons hulpaanbod. Lees de informatie hier over wat we voor hen kunnen betekenen.

In gesprek gaan met je familie

Je detentie heeft gevolgen voor jou en je familie. Het kan moeilijk zijn om met elkaar in gesprek te gaan over wat er is gebeurd en hoe het nu verder moet. Toch kan het juist helpen om erover te praten. Maar waar begin je? Wij helpen je graag.

Samen met één van ons ga je in gesprek met je familielid/vriend(in). We zijn hier speciaal voor opgeleid. Neem gerust contact met ons op. We leggen je graag uit hoe onze netwerkgesprekken werken.

Neem contact op



Functie:vrijwilliger
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gevangenenzorg Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Vrijwilliger Gevangenenzorg Nederland 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures