Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Boskoop

Wat ga jij doen voor AV'47? Zet je kennis en talent in en maak onze vereniging nog mooier! Binnen het bestuur en de diverse commissies zijn we op zoek naar leden die onze vereniging willen helpen bij het uitvoeren van diverse taken. Heb je interesse om binnen de vereniging actief te zijn, neem dan contact op met een van de bestuursleden. Actief zijn kan op verschillende manieren, van bestuurslid tot het helpen bij het organiseren van een activiteit of wedstrijd.

We zijn op zoek naar:

  • Leden communicatiecommissie

Ook binnen de diverse commissies, bij de juryleden en trainers is er ruimte om je talent in te zetten. Wil je ergens bij helpen of gewoon eens praten over de mogelijkheden, neem dan contact op met het bestuur of me het aanspreekpunt van de commissie!

Bezoekadres

Hoogeveenseweg 19
2771 TA Boskoop

Postadres

Postbus 59
2770 AB Boskoop

Functie:vrijwilligers
Startdatum:13-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AV '47 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Vrijwilligers AV ’47 13-02-2024

Bekijk ook andere vacatures