Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Roelofarendsveen

Flickr

Vrijwilligers

Een vereniging bestaat bij de inzet van vrijwilligers. Zonder hen zouden evenementen onmogelijk te organiseren zijn en zouden we niet in staat zijn om onze jeugd op te leiden of wedstrijden te organiseren. Het is verplicht om 2 x per jaar een vrijwilligers taak op je te nemen als je ouder bent dan 18 jaar. Daarmee lever je niet alleen een bijdrage aan de vereniging, maar het is ook ontzettend leuk om te doen en je clubgenoten te leren kennen.
Als vereniging hebben we kwaliteit hoog in ons vaandel. Vrijwilligers dragen bij aan deze kwaliteit. Of het nu om het schoonmaken van het Clubhuis of de haven gaat, of dat je een keer meedraait in een wedstrijd comité, of meehelpt bepaalde jeugdactiviteiten te organiseren, het draagt allemaal bij aam het prachtige imago van onze vereniging.
Jaarlijks belonen we onze vrijwilligers met een feestelijke avond. Tijdens die avond wordt ook de Loodsman Wisselprijs uitgereikt aan de vrijwilliger van het jaar.

Wil jij ook een actieve bijdrage leveren?
Voor de hulp bij wedstrijden kan dit door het invullen van dit formulier

Functie:vrijwilligers
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WV Braassemermeer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Vrijwilligers WV Braassemermeer 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures