Vacature Wijkcoach TOM

Wijkcoach TOM in Boskoop

Waar ben je naar op zoek?

Kwintes.nl Open toegankelijkheidtoolbar

  1. Stage zorg HBO Wijkcoach in de buurt

Boskoop

32 uur

HBO

1 april 2024

Delen:

Als wijkcoach bevorder je de zelfredzaamheid en stabiliteit van klanten. Het doel is dat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen deelnemen aan het leven in hun woonomgeving. Met iedere klant stel je een begeleidingsdossier op en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Daarbij coördineer je de zorg rond cliënten en onderhoud je actief externe en interne contacten die voor de begeleiding van belang zijn. Waar nodig bied je praktische hulp. De basis voor je werk is de vertrouwensband die je opbouwt met klanten. Verder beheer je de klantdossiers en pak je taken op die geregeld moeten worden binnen een zelf organiserend team.

Een stagiair zal uiteindelijk alle taken en werkzaamheden uitvoeren zoals beschreven staan in de functieomschrijving van Wijkcoach. Uiteraard onder supervisie en verantwoordelijkheid van de praktijkbegeleider en teamgenoten.

Jouw werkplek

in de buurt is een samenwerkingsverband van zes organisaties op het gebied van ondersteuning en welzijn. staat voor Talent, Ondersteuning en Meedoen. in de buurt is er voor inwoners vanaf 18 jaar met vragen of zorgen op het gebied van ondersteuning en welzijn. Kwintes levert alleen wijkcoaches aan . De begeleiding binnen ons team wordt geboden aan klanten die woonachtig zijn in Boskoop, Aarlanderveen en Zwammerdam. De doelgroepen die begeleiding krijgen vanuit in de buurt zijn zeer divers. Voorbeelden zijn mensen met een psychische kwetsbaarheid en/of een verstandelijke beperking, maar ook ouderen met geheugenproblematiek, mensen met NAH of bijvoorbeeld mantelzorgers en vrijwilligers. Met een stagecontract vanuit Kwintes zal je vooral mensen met een psychiatrische problematiek van 18 jaar en ouder begeleiden. Als wijkcoach participeer je op zelfstandige wijze in een wijkteam samen met andere wijkcoaches (HBO en MBO). Je werkt outreachend, kan inspelen op vragen en verzoeken uit de buurt en ben in staat zelfstandig activiteiten op te zetten en vorm te geven.

De vergaderdagen zijn wisselend op dinsdag en donderdag, het is wenselijk dat je één van deze dagen beschikbaar bent om deze bij te wonen. Daarnaast is het vanwege het uitgestrekte gebied een pré als je in bezit bent van eigen vervoer.

Wat we van jou verwachten

Je volgt het 2e of 3e leerjaar van de HBO opleiding Social work met uitstroomprofiel Zorg en Welzijn (Generalistisch) of anders GGZ.

Het betreft een stage voor één schooljaar. Een lerende houding is als stagiair van belang. We verwachten dat je kan reflecteren op eigen handelen, een eigen inbreng hebt bij stage gesprekken en dat je persoonlijke leerdoelen kan stellen. Je kunt goed samenwerken en levert een actieve bijdrage aan het team. Je kan relaties opbouwen en onderhouden en je bent klantgericht. Je staat stevig in je schoenen, stelt grenzen en kan zelfstandig werken.
We bieden zowel groepswerk als individuele begeleiding en verwachten van je dat je voor beiden open staat om in mee te lopen.
Het bezit van een rijbewijs en beschikbaarheid van een eigen auto is een pré.

Kwintes biedt speciale trainingen voor stagiairs aan!

Als je stage bij Kwintes loopt, krijg je kans ervaring op te doen in een interessante, veelzijdige organisatie, waarbij je een goede basis legt voor je toekomst. Je wordt op professionele wijze begeleid, er is voldoende ruimte om je eigen ideeën en creativiteit in te zetten en je ontvangt een stagevergoeding naar rato.

Voor meer informatie over de werkplek kun je contact opnemen met Johanna Oomkens via tel.Functie:wijkcoach tom
Startdatum:05-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Kwintes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Wijkcoach TOM Stichting Kwintes 05-02-2024

Bekijk ook andere vacatures