Vacature Winkelmedewerker verf

Winkelmedewerker verf in Leiden

Ben jij sociaal, durf je op mensen af te stappen en zit gastvrijheid in jouw bloed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken een sociale, gedreven winkelmedewerker die verantwoordelijk is voor de afhandeling van alle vragen en bestellingen van schildersbedrijven in de winkel. Jij zorgt er met de juiste product keuzes en technische kennis voor dat vakmensen met alle kwaliteitsproducten met plezier hun volgende project kunnen uitvoeren én dat ze de volgende keer weer bij jou terugkomen. Je werkt dus voornamelijk met bedrijven die in grotere getalen verfartikelen komen halen, daarom leveren wij ook hoogwaardige verf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schildersbedrijven die de buitenkant van een huis opnieuw gaan verven. Deze klanten verwelkom je, je helpt ze met hun vragen. Hierbij durf jij op de klant af te stappen, weet je hoe je ervoor zorgt dat ze met de juiste artikelen naar huis gaan en durf je ook aan te geven als je iets niet weet en je hulp nodig hebt van een collega. Jij staat sterk ik je schoenen en vindt het leuk om actief advies te geven en te verkopen. Hierbij zal je soms klanten hebben die haast hebben, maar ook dan maak je even een praatje om te achterhalen of je de klant kunt ondersteunen bij nieuwe projecten en luister je naar de wensen van klanten. Het is belangrijk dat je fysiek in orde bent, want je staat de hele dag en bent veel aan het lopen en af en toe zal je ook een verfemmer moeten tillen of de klant helpen met zijn gekochte aankopen. 

Maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 16:30 uur, met 1,5 uur pauze verdeeld over de dag. Flexibiliteit tijdens piekmomenten is gewenst en hierdoor kan het voorkomen dat je soms iets minder pauze kunt nemen, maar uiteraard zijn die uren wel gewoon uitbetaald.

Jouw nieuwe werkgever is één van de grootste verfgroothandels van Zuid-Holland en met jouw no-nonsense instelling voel jij jezelf helemaal thuis in deze informele, platte organisatie.

 • Je bent gedreven en neemt graag het initiatief in jouw rol. Daarmee zorg je dat je een prettig aanspreekpunt bent voor klanten. 
 • Ervaring in de winkel, retail, supermarkt, bouwmarkt of bouwsector is een pluspunt
 • Nederlandse taalvaardigheid, Engels is handig
 • Werken met ons systeem (Exact) om orders te verwerken en voorraad bij te houden
 • Enthousiasme, frisheid en een commerciële instelling
 • Alle collega’s worden gelijkwaardig behandeld zodat iedereen met plezier kan werken! 
 • Voor deze functie krijg je een goed startsalaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 
 • Voldoende opleidingsmogelijkheden en leuke bedrijfsuitjes.
 • Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf en er is kans op een vaste aanstelling
 • Het fijn is als je verf-technische kennis en ervaring hebt in de verfbranche, maar dit willen zij jou met trainingen en cursussen ook graag leren 


Functie:Winkelmedewerker
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2700
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Leiden via leiden@luba.nl of 31715140341. Of bezoek hun website https://www.luba.nl/vacature/winkel/winkelmedewerker-verf-in-leiden.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Winkelmedewerker verf Luba Uitzendbureau Leiden 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures