Vacature Woonbegeleider GGZ

Woonbegeleider GGZ in Gouda

Woonbegeleider GGZ

Gouda

Delen:

Ben jij een echte aanpakker en heb jij affiniteit met ouderen en psychiatrie? Dan zoeken wij jou!
Voor de Beschermde Woonvorm locatie Manege in Gouda zijn wij op zoek naar een nieuwe collega woonbegeleider. Het gaat om een functie van 24-32 uur per week.
Als woonbegeleider begeleid en ondersteun jij cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen. Deze plannen worden met de bewoner, met jou en met de persoonlijk begeleider opgesteld. In de functie van woonbegeleider ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg en begeleiding. Jij signaleert veranderingen en samen met de bewoners en collega's maak jij er een fijne dag van.
Jouw taken zijn o.a. ondersteuning bij de lichamelijke verzorging en het bijhouden van de woonruimte samen met de bewoner. Ook begeleid je de groep tijdens eet- en koffiemomenten. Daarnaast help je met bijvoorbeeld boodschappen doen en ga je mee naar de huisarts.
Je bouwt een relatie met de bewoners op en voor een aantal ben jij het eerste aanspreekpunt samen met de persoonlijk begeleider. De begeleiding van cliënten staat voorop, maar ook is er veel ruimte om samen met het team invulling te geven aan het werk. Ieder teamlid is aandachtfunctionaris van een kerntaak binnen de woonlocatie, waarbij rekening wordt gehouden met jouw voorkeuren. In deze functie werk je in afwisselende dag-, avond- en weekenddiensten. Tijdens jouw dienst hou je de administratie bij en rapporteer je over bewoners.

Jouw werkplek

De Manege is een beschermde woonvorm voor 25 bewoners met een sociale en/of psychische kwetsbaarheid. De gemiddelde leeftijd van onze bewoners is 60 jaar. In onze zorg dient rekening te worden gehouden met de ouder wordende bewoner. De problematiek van bewoners is divers. Het merendeel van onze bewoners heeft last van schizofrenie. Ook wonen er mensen met angst en stemmingsstoornissen en vormen van autisme. Het team bestaat uit woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders, een activiteitenbegeleider, koks, huishoudelijk personeel en vrijwilligers.
Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2000 collega's, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Wat we van jou verwachten

 • Minimaal een afgeronde relevante MBO niveau 4 opleiding.
 • Bij voorkeur werkervaring binnen een woonvorm.
 • Affiniteit met psychopathologie en psychosociale problematiek.
 • Je draait je handen niet om voor huishoudelijke taken en lichamelijke verzorging.
 • Je kunt goed samenwerken met collega's en kan goed omgaan met stressvolle situaties.
 • Je bent flexibel en bereid om wisselende diensten en avonddiensten te werken.
 • Je hebt respect voor de beperkingen en mogelijkheden van de doelgroep.
 • Je staat stevig in je schoenen en weet jouw grenzen te bewaken.

Ons aanbod

 • Een goed salaris tussen € 2.595,- en € 3.541,- o.b.v. 36 uur (CAO GGZ, FWG 40).
 • Over de uren die je buiten kantoortijden werkt krijg je een onregelmatigheidstoeslag.
 • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%
 • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel intern als extern.
 • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
 • Voordelig sporten, korting op producten en op dagjes uit.
 • Een telefoon en laptop van Kwintes.
Informatie en solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christa Boere op het nummer
Heb je belangstelling voor deze vacature, solliciteer dan voor 18 juni online. We ontvangen graag je cv, een motivatie is optioneel.


Functie:woonbegeleider ggz
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2595 – 3541
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Kwintes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Woonbegeleider GGZ Stichting Kwintes 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures