Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig Werkend Kok in Waddinxveen

Wij zijn . Een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar een prominente rol speelt in de eventbranche. Wij creëren high-end events voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Dit doen we samen met passie, toewijding en vakkennis. Samen met ons team van professionals onderscheiden wij ons door een persoonlijke aanpak en inlevingsvermogen. Wij zijn Makers van Momenten!

Per direct zijn wij op zoek naar een die ons team, van ervaren event professionals, komt versterken? Ben jij gepassioneerd en kook jij over van liefde voor jouw vak? Ben jij altijd op zoek naar manieren om nog beter en creatiever te koken? Zijn smaakbeleving en presentatie voor jou onlosmakelijk met elkaar verbonden? Blijf jij kalm in het heetst van de strijd? Houd jij van afwisseling en ben je een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kan je verwachten?

Als maak jij deel uit van ons keukenteam. Een klein, gepassioneerd team dat de culinaire lijnen uitzet en zorgdraagt voor een steady productie. Naast een aantal directe collega's bestaat ons keukenteam uit een grote flexibele schil aan freelance koks waarmee wij nauw samenwerken.

In de rol van ondersteun jij het team in het creatieve proces, is er ruimte voor productontwikkeling en spring je bij in de productie. Naast jouw werkzaamheden in onze keuken ben jij de andere helft van de tijd actief op onze events door het hele land. Je rijdt zelfstandig naar de eventlocatie en bent op locatie het gezicht en aanspreekpunt voor het keukenteam van . Je stuurt het team aan, waarborgt de culinaire richtlijnen en draagt onze culinaire normen en waarden uit zodat het culinair te allen tijde waardig is.

Wie ben jij?

 • Fulltime beschikbaar
 • Een afgeronde vakopleiding en enige jaren werkervaring in een professionele keuken
 • Creatief en innovatief; bekend met hedendaagse technieken
 • Kennis van HACCP-registraties
 • In bezit van rijbewijs B
 • Stressbestendig; ad hoc situaties zie je als een uitdaging, niet als een probleem
 • Secuur; kan precies werken en behoudt het overzicht
 • Flexibel in werkzaamheden, werktijden en locatie; inzetbaar in zowel onze keuken in Waddinxveen als op eventlocaties door het hele land
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Communicatief vaardig

Wat hebben wij te bieden?

Bij kom je te werken in een klein team dat samen grootste dingen doet. Binnen ons bedrijf heerst een familiaire sfeer en doen wij ons werk met veel positieve energie. We zijn een ambitieus bedrijf dat veel mogelijkheden biedt voor groei en zelfontplooiing. Naast een uitdagende functie bieden wij eveneens aantrekkelijke primaire arbeidsvoorwaarden.

Koffie?

Spreekt deze functie jou aan? Leuk! Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV. Deze kun je richten aan: Ana-Maria van der Loo |Functie:zelfstandig werkend kok
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Machine- en Apparatenfabriek Vanderloo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Zelfstandig Werkend Kok Machine- en Apparatenfabriek Vanderloo 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures