Vacature 3e Machinisten

3e Machinisten in Hazerswoude-Dorp

Douane Services

Wij regelen alle documentatie om uw lading probleemloos te vervoeren

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is voor ons belangrijk. Benieuwd naar onze initiatieven?

  • 1e stuurlieden
  • 2de stuurlieden
  • 3e stuurlieden
  • HWTK's
  • 3e machinisten

Naar wie zijn we ook op zoek?
Schoolverlaters nodigen wij uit voor de functie van 3e stuurman of 3e machinist. Ervaren 2e machinisten nodigen we ook uit om te reageren voor de functie HWTK.

Wat biedt A2B-online jou?
Wij zorgen graag goed voor onze crew. Zo bieden we een korte en flexibele vaar-verlofregeling in een 1 op 1 systeem, vaste maandelijkse gages uit en thuis en gunstige bedrijfseigen afspraken boven het VWH CAO. Verder bieden wij een "Say Yes" mentaliteit aan boord en op kantoor. Wij zijn nauw betrokken bij onze medewerkers en hechten veel waarde aan een prettige werksfeer.

Groei jij met ons mee?
We groeien hard en willen dat de collega's met ons meegroeien en zich thuis voelen. We bieden je graag alle ruimte en begeleiding om te werken aan je zakelijke én persoonlijke ontwikkeling.

Your Ambition is our Future, solliciteer!
Wil jij deel uitmaken van de A2B-online crew? Bekijk dan de vacatures op a2b-online.com en solliciteer via of neem direct contact op met () of Arthur Groeneweg (Marine & Crewing Manager) via +31 (0)88-2015410. Wij zien je reactie graag tegemoet!

Senior Customer Service Medewerker (40 uur)

A2B-online in Hazerswoude-Dorp zoekt een klantgerichte Senior Customer Service medewerker met affiniteit voor logistiek en transport.Functie:3e machinist
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met A2B-Online via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. 3e Machinisten A2B-Online 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures