Vacature Chauffeur C

Chauffeur C in Waddinxveen

Wie is onze opdrachtgever? 

Onze opdrachtgever is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van transport en logistiek. Deze toonaangevende organisatie is in alle delen van de wereld actief en heeft ongekende expertises op diverse soorten transport en logistiek. Ter uitbreiding van het fijne chauffeursteam in Nederland zoeken zij diverse nieuwe medewerkers die samen willen bouwen aan een verdere uitbreiding van de organisatie. Bij het samen bouwen hoort ook gelijk een rechtstreeks dienstverband!

Wat ga jij doen als chauffeur C? 

Als chauffeur C bij deze organisatie rijdt jij voor de mooiste merken van Nederland. Als het ware pendel tussen diverse bedrijven, waar jij ladingen op pallets vervoert van locatie A naar locatie B. Bij het gros van jou adressen wordt jij door het logistieke personeel geladen en gelost. Op een enkeling na, voor dit adres heb jij voor de zekerheid een EPT ter beschikking. Gemiddeld bezoek jij ongeveer 15 adressen per dag in een vaste regio, op deze manier bouw jij een leuke band op met jou vaste klanten.

Als chauffeur C werk jij volgens een vast schema, dit betekend dat jij als fulltime chauffeur standaard werkt van maandag tot en met vrijdag. Uiteraard zijn parttime werkweken ook bespreekbaar, in dit geval dien jij minimaal 3 dagen per week beschikbaar te zijn. In beide gevallen start jouw rit 's ochtends met een kop koffie tussen 06:00u en 07:00u, gemiddeld rijdt jij 10 a 11 uur per dag. In geval van een fulltime werkweek maak jij gemiddeld 50 à 55 uur. 

Ben jij de topper die wij een rechtstreeks dienstverband kunnen aanbieden bij deze opdrachtgever? 

Hebben wij jou aandacht weten te trekken in bovenstaande vacature? Neem dan contact met ons op via 0180 745 747 of stuur ons een mail met jouw CV naar info@iqselect.nl . 

Is dit niet de vacature waar jij enthousiast van wordt? Daag ons dan uit om de perfecte match voor jou te maken, de koffie staat klaar! Functie:Chauffeur C
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Chauffeur C IQ Select 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures