Vacature Accounting Manager/ Financieel & Administratie Manager/ Financieel Manager

Accounting Manager/ Financieel & Administratie Manager/ Financieel Manager in Waddinxveen

Ben jij een nauwkeurige en gedreven professional die klaarstaat om de financiële operaties van ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Als Accounting Manager Manager van LC Packaging Nederland speel je een belangrijke rol in het verstrekken, registreren en verwerken van financiële gegevens.

Ben jij iemand die graag werkt in een internationale, cultureel diverse- en vooruitstrevende organisatie die actief werkt aan duurzame circulaire oplossingen voor haar klanten over de hele wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat hebben we jou te bieden?

Allereerst een uitdagende en gevarieerde functie binnen ons snelgroeiende, dynamische familiebedrijf met kantoren en productiepartners over de hele wereld. Onze kernwaarden ‘betrokken, betrouwbaar en loyaal’ gelden niet alleen voor onze klanten en productiepartners, maar zeker ook voor onze medewerkers: we gaan voor een lange termijnrelatie!

Daarnaast:

 • Een gevarieerde positie waarin je jouw financiële expertise volledig kunt benutten en ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om een team van 2 professionals te leiden en te inspireren.
 • Een werkplek in ons gloednieuwe hoofdkantoor in Waddinxveen, dat behoort tot de top 1% van de meest duurzame gebouwen (BREEAM Outstanding);
 • Een snelle, stimulerende en internationale omgeving met familiewaarden en ruimte om eigen projecten te ontwikkelen;
 • Een online leerplatform met 100+ trainingen en webinars en de mogelijkheid om externe trainingen, modules of opleidingen te volgen;
 • Een fietsplan en persoonlijke trainingsfaciliteiten die je helpen fit te blijven (Fit20);
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels;
 • Een salaris in de range van de 25% best betalende bedrijven (volgens de KornFerry salarisbenchmark-methodologie) Hay level 15;
 • 25 vakantiedagen en de flexibiliteit om er 5 bij te kopen;
 • Een mooie pensioenregeling en bonusstructuur;
 • Heerlijke drankjes in onze bar en in onze coffee corners kun je de beste koffie ter wereld drinken!

Voor wie ga je aan de slag?

LC Packaging is een informeel familiebedrijf. Vanuit onze 21 kantoren, productielocaties en magazijnen in 15 landen produceren en leveren wij flexibele transportverpakkingen aan 30,000 klanten wereldwijd. Denk hierbij aan big bags, kartonverpakkingen, jute zakken, netzakken, papieren zakken en geweven zakken. Dit jaar bestaan we 100 jaar, en dat betekent dat we een eeuw aan kennis en ervaring hebben.

We realiseerden een omzet van 250 miljoen euro in 2022 en we hebben ruim 1700 trotse medewerkers. Met onze veelal op maat gemaakte verpakkingsoplossingen creëren wij significante toegevoegde waarde voor industriële bedrijven (FMCG/ Pharma/ Food/ Chemie), de bouw en agrarische bedrijven. Richting 2030 hebben wij onszelf ambitieuze doelen gesteld op het gebied van duurzaamheid. We streven ernaar een leider te zijn in duurzame verpakkingen en we werken actief aan duurzame circulaire oplossingen voor onze klanten over de hele wereld.

Met onze fantastische groep collega’s van over de hele wereld produceren en leveren wij niet alleen verpakkingen. Onze mensen zijn gepassioneerd in het nemen van hun verantwoordelijkheid voor echte duurzaamheid in de hele keten van de industrie. We zorgen voor het milieu, voor elkaar en voor de mensen in de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Je droombaan?

Als Accounting Manager LC Packaging Nederland zorg je voor een tijdige, juiste en volledige financiële administratie en rapportering richting het management. Je bent eindverantwoordelijk voor het aanleveren, onderhouden en rapporteren van de maandelijkse en jaarlijkse afsluiting. Je stelt de jaarrekening op en begeleidt de accountantscontrole.

In deze functie heb je een veelzijdige positie binnen de grootste werkmaatschappij van LC Packaging International. Je krijgt de ruimte om de financieel administratieve functie samen met je team verder in te richten, uit te voeren en uit te bouwen. Je werkt hierbij samen met collega’s van andere (Nederlandse) werkmaatschappijen

Je rapporteert enerzijds aan de Directeur LC Packaging Nederland en anderzijds aan de CFO. Je hebt contacten met externe partijen zoals de accountant, de verzekeraar en de belastingdienst.

Natuurlijk zijn er mogelijkheden tot groei en ontwikkeling. Als je goed op je plek zit en je de dagelijkse administratieve werkzaamheden en de rapportages onder controle hebt, is er ruimte om projectmatige zaken op te pakken, zoals bijvoorbeeld het opzetten, beheren en optimaliseren van de AO-IC-processen, het verfijnen van de kostprijs- en productieadministratie of het voorstellen van verbeteringen op het gebied van processen, boekingen en rapportage.

Verantwoordelijkheden

Samen met jouw team draag je zorg voor:

 • Het factureren van verkopen, het inboeken van inkoopfacturen en het beheren van het grootboek en de bank;
 • Het opmaken van de maandelijkse balans en winst- en verliesrekening, de analyse van de financiële resultaten en het opstellen van eventuele ad hoc rapportages;
 • Het voorbereiden en afhandelen van fiscale aangiftes met betrekking tot BTW en Intrastat (je verzorgt diverse periodieke fiscale aangiften en afdrachten);
 • Je verzorgt de liquiditeitsprognoses en het cashmanagement;
 • Je analyseert en geeft waar nodig zinvol advies;
 • Je bent betrokken bij projecten en staat in contact met diverse functies en afdelingen binnen het bedrijf;
 • Je bent in staat de afdeling Finance professioneel te vertegenwoordigen;
 • Je creëert proactief een optimale, gestructureerde inrichting van de administratieve processen en systemen.

Wat zijn onze wensen en waar ligt jouw talent?

Wat breng je mee?

Een praktische en proactieve mentaliteit. Je bent een teamspeler en je hebt de ambitie om met jouw team de doelstellingen te behalen. Je bent financieel bekwaam, werkt grondig, nauwkeurig, consequent en op een gestructureerde manier.

 • Ben je discreet, integer, open, transparant en betrouwbaar en heb je…
 • Een afgeronde Hbo- of Wo opleiding in Accountancy, Bedrijfseconomie of vergelijkbare studie;
 • Ruime ervaring op een financiële afdeling of bij een Big-8 accountantskantoor;
 • Ervaring in een leidinggevende functie;
 • Een zelfstandige instelling, ben je communicatief en in het bezit van een gezond verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Een goed inlevingsvermogen, kan je schakelen op alle niveaus en hou je van korte lijnen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Goede vaardigheden in Microsoft Office en met ERP software;
 • Aandacht voor details en sterk in het zorgvuldig borgen van cijfers.

Sollicitatieprocedure:

Heb je interesse? Stuur jouw CV naar sjans@lcpackaging.com ter attentie van Sara Jans.

Een online assessment maakt deel uit van het recruitmentproces.

Voor meer informatie neem een kijkje op de LC website: www.lcpackaging.com

LC Packaging is een werkgever met gelijke kansen. We discrimineren niet en nemen positieve maatregelen om alle vormen van discriminatie tegen te gaan.

Trefwoorden: boekhoudkundig manager, financieel coördinator, financieel manager, hoofd financiële administratie, financieel manager, finance & administration managerFunctie:Accounting Manager
Startdatum:07-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Smart Talent BV via info@smart-talent.nl of 31640757486. Of bezoek hun website https://smart-talent.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Accounting Manager/ Financieel & Administratie Manager/ Financieel Manager Smart Talent BV 07-09-2023

Bekijk ook andere vacatures