Vacature Woonmedewerker

Woonmedewerker in Bloemendaal

Pro Senectute heeft als doelstelling om senioren met vergelijkbare achtergrond en levenswijze in harmonie met elkaar te laten wonen. Ze biedt een breed palet aan ouderenzorg op 10 locaties verspreid over midden Nederland; van Bloemendaal/Haarlem tot Lochem in de Achterhoek.

Wie ben jij en wat ga je doen?
Als woonmedewerker zorg je voor een prettige en hygiënische woon- en werkomgeving voor bewoners en collega's. Je verricht schoonmaakwerkzaamheden in de algemene ruimtes en in woonomgeving van de bewoners (in overleg met bewoners), waarbij je rekening houdt met diens zelfredzaamheid en welbevinden. Je hebt praktische ervaring op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden en kennis van werkvoorschriften. Daarnaast kun je zelfstandig werken. Enige kennis van dementie heeft de voorkeur.

Wat bieden wij?
• Prachtige, kleinschalige locaties waar elke bewoner en elke medewerker even belangrijk is
• De mogelijkheid om je in de toekomst te blijven ontwikkelen.
• Arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 15 (max. € 2.541,15 bruto per maand o.b.v. 36 uur).
• Werken in een organisatie met ambitie die echt het verschil wil maken.
• Je komt terecht in een enthousiast team!
• Een aantrekkelijk fietsplan, zodat je elke dag heerlijk kunt uitwaaien.


Neem voor meer informatie contact op met ).


Stichting Pro Senectute is niet gericht op winst in geld, maar op winst in kwaliteit van leven. Voor al onze bewoners streven wij naar leven in zoveel mogelijk vrijheid.

contactpersoon:

telefoon:

e-mail:Functie:woonmedewerker
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2541 – 2541
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met STICHTING PRO SENECTUTE (VOOR DE OUDERDOM) via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Woonmedewerker STICHTING PRO SENECTUTE (VOOR DE OUDERDOM) 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures