Vacature Accountmanager CO-Packing

Accountmanager CO-Packing in Reeuwijk

Reewal 18
2811 PT Reeuwijk
Nederland

Holland

06-01-2022 Reeuwijk/Bodegraven/Woerden Fulltime en Parttime MBO

06-01-2022 Reeuwijk/Woerden/Bodegraven Fulltime MBO

Vacaturedetails

Werkgebied

Reeuwijk

Opleidingsniveau

HBO/WO


Accountmanager Co-Packing

Van 22-11-2023 Locatie Reeuwijk Uren Fulltime Opleiding HBO/WO

Sta jij in de startblokken om een volgende stap in je carrière te zetten en ben jij de ondernemende, commerciële kandidaat die nodig heeft? Dan is de functie van Accountmanager Co-packing mogelijk iets voor jou!

Eigentijds familiebedrijf

is een eigentijds familiebedrijf uit het pittoreske Reeuwijk. We rijpen, versnijden en verpakken kaas. Alle 550 collega's die bij werken, dragen bij aan het wereldwijde succes. Wij willen dat iedereen zich betrokken voelt en het beste uit zichzelf haalt. Daarom is bij ons veel ruimte voor eigen in breng en persoonlijke groei.

Op de werkvloer draait het niet alleen om collegialiteit, maar ook om vriendschap. Dat zorgt voor een informele werksfeer. Goed beschouwd zijn we, ook gezien de omvang waar we op opereren, een wereldbedrijf. Maar dan wel met die typische Hollandse, nuchtere inslag.

Ter uitbreiding van ons Salesteam zijn wij op zoek naar gedreven Accountmanager die zich wilt richten op het opbouwen en onderhouden van de commerciële relatie tussen Holland en de Co-packing accounts, het openen van nieuwe markten en marktsegmenten en het zorgdragen voor een goed en efficiënt verkooptraject. Momenteel zijn wij op zoek naar een Accountmanager met de focus op Co-packing accounts (zowel Nationaal- als Internationaal) die zelfstandig te werk gaat, maar tevens in staat is om een goede samenwerking met de verscheidene interne afdelingen op te bouwen.

Wat worden jouw verantwoordelijkheden?

  • Initiëren van contacten met (potentiële) klanten.
  • Opstellen van verkoopplan met bijbehorende actieplannen waarbij wordt nagedacht over de beste wijze waarop het bedrijf aansluiting kan houden met de markt gericht op Co-packing.
  • Verantwoordelijk voor omzet, marge en groei binnen eigen gebied, tevens bij bestaande klanten.
  • Ontwikkelingen en trends in de markt vertalen naar kansen voor het bedrijf, te denken aan productontwikkeling, verpakkingsmogelijkheden etc.
  • Verantwoordelijk voor kostenbewaking van salestrajecten.

Voor deze functie zoeken wij een ondernemende en ambitieuze Sales-professional met minimaal enkele jaren werkervaring in de FMCG, bij voorkeur met Co-packingstrajecten. Het betreft een mid-career functie met (doorgroei)mogelijkheden naar de toekomst. Wij vragen minimaal HBO-niveau met een goede kennis van zowel de Nederlandse- en Engelse taal (Duitse taal is een pré).

Wat bieden wij?

biedt een uitdagende functie met veel vrijheid en groeimogelijkheden. Je ontvangt marktconforme salariëring en dito arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. een bonusregeling en een goede pensioenregeling met een beperkte eigen bijdrage. Met betrokken en ervaren collega's is er voldoende kennis en ruimte aanwezig voor persoonlijke ontwikkeling.

Reageer!

Wil jij gewoon je werk doen? Of wil jij alles uit je werk halen wat erin zit? Dan is het tijd om te solliciteren.

En tijd voor .

Functie:accountmanager co-packing
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vergeer Holland;Vergeer Kaas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Accountmanager CO-Packing Vergeer Holland;Vergeer Kaas 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures