Vacature Accountmanager

Accountmanager in Waddinxveen

Vacature
Accountmanager

Vacature Rol: Accountmanager Unit: Vloeren

Maasdam is dé circulaire vernieuwer voor verbouwen en inrichten. We willen onze klanten helpen met circulaire oplossingen die de verspilling van grondstoffen & materialen maximaal tegengaan. Dat is een flinke uitdaging en daar kunnen we jou goed bij gebruiken. Bij Maasdam Vloeren bijvoorbeeld. Als Nederlands marktleider in b2b vloeren kunnen we echt impact maken. Daarbij balanceren we continu tussen innoveren voor morgen én zorgen dat het vaak nog lineaire werk van vandaag ook gewoon gedaan wordt. Breng jij samen met je nieuwe collega's onze businessunit Vloeren verder richting de circulaire toekomst die we voor ons zien?

Vacature Rol: Accountmanager Unit: Vloeren

Elke dag vernieuwing waarmaken

Als Accountmanager in de business unit vloeren ben jij verantwoordelijk voor het beheren van bestaande relaties van Maasdam en het uitbreiden van ons netwerk. Met jouw tomeloze inzet, vindingrijkheidcreativiteit, scherpzinnigheid en expertise weet je indrukwekkende opdrachten binnen te halen.

Jij verkoopt projecten op excellente wijze met jouw gedrevenheid. Als een spin in het web beweeg jij je moeiteloos tussen leveranciers, klanten, adviseurs en collega's intern. Je hebt volledige controle over jouw projecten, waarbij je nauw samenwerkt met de afdeling lead-development en calculatie en een omzetplan per account beheert. Heel vaak ben jij persoonlijk bij de klant te vinden. Samen met andere accountmanagers en de afdeling calculatie ben jij mede verantwoordelijk voor het verkoopsucces van Maasdam!

Wij denken dat dit profiel past

Onderdeel van onze aanpak is dat we niet graag in hokjes denken. We laten je profiel dan ook graag zo open mogelijk. Onze inschatting is dat je onderstaande eigenschappen in ieder geval nodig hebt.

  • Je hebt HBO werk- en/of denkniveau.
  • Je bent een ambitieuze en gedreven verkoper met ruime ervaring.
  • Je bent resultaatgericht
  • Je beschikt over goede computervaardigheden.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en weet precies waar jouw inzet het meest effectief is, maar je vindt het ook leuk om onderdeel te zijn van het commerciële team en samen te werken met collega's.
  • Je behoudt moeiteloos het overzicht en kunt heldere inzichten creëren, waarbij je nauwkeurig werkt met onze systemen.
  • De Nederlandse taal beheers je uitstekend.
  • Je hebt een rijbewijs B en bent fulltime beschikbaar (o.b.v. 38 uur)

Interessant?

Gaat je hart sneller kloppen van deze uitdaging? En denk je dat jij de oplossing bent die wij zoeken? Bel Arno Derksen via , we willen je graag ontmoeten.

Maak kennis met Maasdam

Maasdam bestaat uit de businessunits Maasdam Vloeren, Maasdam Verbouwen & Inrichten en Maasdam International. Circulariteit loopt als een rode draad door onze organisatie en het teamgevoel is bij ons heel sterk. We willen echt samen winnen, op een positieve manier - met bravoure, plezier en passie. Zo leveren we concrete en tastbare projecten op waar we trots op zijn, zoals het hoofdkantoor van de Rabobank, museum Naturalis, Erasmus Medisch Centrum, Universiteit Utrecht en de Europese Raad in Brussel. We fixen het toch maar mooi met elkaar. Doe je met ons mee?Functie:accountmanager
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maasdam Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Accountmanager Maasdam Groep 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures