Vacature Begeleider Intensieve Begeleiding (Zzp7)

Begeleider Intensieve Begeleiding (Zzp7) in Bodegraven

 • Ons zorgaanbod

24 - 36 uur

Begeleider

Bodegraven - Woonlocatie De Akker en DAC De Dorsvloer

Onderdelen

 • Wat ga je doen?
 • Wat wij vragen:
 • Wat wij bieden:
 • Over werken bij Siloah
 • Het verhaal van woonlocatie De Akker

Als begeleider intensieve begeleiding (woning 10) zorg je samen met de cliënten steeds weer voor een goede dag. Je staat naast je cliënten bij wonen, werken en vrije tijdsbesteding en begeleidt hen bij alles, maar wel met de handen op de rug. De cliënten kunnen veel, maar ze kunnen niet veel aan, en dáár ligt jouw uitdaging!

Wat ga je doen?

Je gaat werken op woning 10 . Hier wonen 6 mannen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking (ZZP 6 en 7). De cliënten hebben een disharmonisch profiel , de cognitieve leeftijd en emotionele leeftijd lopen uiteen. Je biedt vooral begeleiding, bij uitzondering ook zorg. Je bootst zoveel mogelijk het gewone leven na, van het opstaan tot aan het slapengaan. Daarbij sluit je aan bij de draagkracht van de cliënt, vanuit het principe Samen 100 ( Triple C ). De ene keer doet de cliënt 80% en jij 20%, de andere keer is het andersom. Je gebruikt ondersteunende communicatie, zoals digiborden, iPads en pictogrammen.

Je werkt onregelmatige diensten, zowel op de woongroep als op de dagbestedingsgroepen . Binnen de dagbesteding zijn we actief in twee werkgroepen: de werkplaats en de drukkerij. In de werkplaats zijn we bezig met grofmotorische buitenwerkzaamheden en in de drukkerij met fijnmotorische binnenwerkzaamheden. Je werkt altijd samen met één of twee andere collega's op de groep.

Wat wij vragen:

 • Je bent een stevige persoonlijkheid : je weet wat je waard bent en waar je kwaliteiten liggen
 • Je hebt een mbo-diploma (niveau 4) of een hbo-diploma, gericht op welzijn
 • Je bent in staat een onvoorwaardelijke begeleidingsrelatie te bieden
 • Je hebt een christelijke identiteit en bent lid van één van de reformatorische kerken

Wat wij bieden:

 • Een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 40. Dit is minimaal €2.672,- en maximaal €3.606,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Na een jaar een contract voor onbepaalde tijd .
 • Je komt te werken in een gevarieerd team , waarin ieder teamlid werkt vanuit zijn eigen kwaliteiten en waarin teamleden elkaar helpen.
 • We stimuleren ontwikkeling en persoonlijke groei , hiervoor hebben we zelfs een speciale Sirjon academie.
 • Heb je geen passende opleiding? We bieden je ook de mogelijkheid om te scholen via een zij-instroomtraject .

Over werken bij Siloah

Siloah is aanbieder van zorg aan mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking in reformatorisch Nederland. Siloah is onderdeel van Zorggroep Sirjon. Met passie dragen wij met onze kwaliteiten bij aan de zorg en het welzijn van onze cliënten. Het gebod om God lief te hebben boven alles en onze naaste als onszelf beweegt ons hiertoe. Daarnaast biedt de organisatie professionele ondersteuning en creëert randvoorwaarden waarmee en waarbinnen managers, medewerkers en vrijwilligers optimaal kunnen functioneren op hun plaats binnen de zorgorganisatie.

Het verhaal van woonlocatie De Akker

Interesse? Bel, app of mail gewoon eens naar . Hij denkt graag met je mee! Zijn gegevens: en .

8 uur

's-Gravenpolder - Woonlocatie De Rondas

Siloah voert in samenwerking met Cedrah, Salem, RST , De Schutse en Adullam campagne voor het behoud van onze identiteitsgebonden zorg. Steun het initiatief via http://www.vooronzezorg.nl .Functie:begeleider intensieve begeleiding
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:2672 – 3606
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Siloah via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Begeleider Intensieve Begeleiding (Zzp7) Siloah 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures