Vacature Bijrijder

Bijrijder in Waddinxveen

Stel je voor: het is vroeg in de ochtend, de zon begint op te komen, en je hebt net een lekkere kop koffie op. Je voelt de spanning van de dag voor je liggen, want je gaat op een avontuur als bijrijder! Samen met je collega ga je naar een opslagplaats om spullen op te halen.

In die opslagplaats is er van alles te doen. Je laadt een bestelbus vol met spullen, zoals grote apparaten of zelfs hele keukens. Het voelt als het inpakken van een schatkist vol fijne dingen die je naar klanten in Nederland en België gaat brengen.

Maar hier komt het beste deel: je bent niet zomaar een bezorger, je bent een echte krachtpatser! Je werkt samen met een chauffeur en niet alleen bezorg je nieuwe spullen, maar je haalt ook oude spullen op. Alles gaat netjes naar een opslagplaats in Woerden.

En het wordt nog beter: je krijgt speciale hulpmiddelen om het tillen en dragen makkelijker te maken. En je kunt zelf kiezen welke zaterdagen je werkt, dus je hebt flexibele werktijden.

Dus, ben jij sterk en enthousiast? Als je 'ja' zegt, wacht dan niet langer. Dit is geen gewone baan, dit is een kans om deel uit te maken van een team dat echt helpt. Als dit klinkt als iets voor jou, stuur dan je CV naar info@iqselect.nl of bel ons op 0180 745 747. En onthoud, als dit niet precies de juiste baan voor je is, hebben we nog veel andere mogelijkheden. De koffie staat altijd klaar!Functie:bijrijder, Bijrijder
Startdatum:31-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Bijrijder IQ Select 31-08-2023

Bekijk ook andere vacatures