Vacature Bijverdienen op de Vrije Avond met o.a. Fondue

Bijverdienen op de Vrije Avond met o.a. Fondue in Waddinxveen

Word chaletstaf
in prachtige omgeving

Een wit berglandschap, panoramische vergezichten, besneeuwde daken, elke ochtend wakker worden in de frisse berglucht en na het werk lekker skiën of boarden met een piste-stop bij een zonnig terras om heerlijk te genieten van een cappuccino. Wil jij ook zo'n prachtige werkomgeving? Word dan chaletstaf bij Skichalets.nl. Een mooie combinatie van werk en vrije tijd. Een avontuur waar gastvrijheid, horeca en verzorging op een andere manier samenkomen. Iedereen is van harte welkom. Ook als je 50-plusser bent of Belgisch of als je met z'n tweeën bent en een van jullie spreekt geen Nederlands. De minimale leeftijdsgrens om te solliciteren is 21 jaar. Maar we maken een uitzondering als je als duo aan de slag gaat met iemand die ouder is.

Lijkt het je wat? Droom dan nog even mee in een droom die werkelijkheid kan worden.

Wat is een catered chalet bij Skichalets.nl?

Tijdens een verblijf in een catered chalet bij Skichalets.nl worden de voordelen van het huren een eigen chalet gecombineerd met de gemakken van een hotel. Iedere morgen wordt er voor een uitgebreid ontbijt gezorgd, als de gasten terugkomen van de piste staan er huisgemaakte après-ski hapjes voor ze klaar en 's avonds genieten ze van een heerlijk driegangendiner. Goed wijntje erbij, mmm… Lekker 'thuis' in je eigen skichalet.

Dit alles moet wel worden waargemaakt en daarom zoeken wij enthousiaste, positieve, zelfstandige en flexibele mensen die dit met plezier willen doen. Je runt als het ware je eigen mini-hotel. In de meeste gevallen woont de chaletstaf ook in het chalet, maar het komt ook voor dat je extern en niet ver van het chalet woonachtig kan zijn.

Wat zijn jouw werkzaamheden als chaletstaf?

Je doet zelf de inkopen bij een horeca-groothandel. Dit kan gewoon online, je bestelt en alles wordt op een afgesproken tijdstip bij jouw chalet afgeleverd. Je hoeft dus de deur niet uit. Maar vind je het leuk om toch naar de groothandel te gaan, om je producten te ruiken, voelen en te zien, dan kan dat natuurlijk. Je zorgt voor alle huishoudelijke taken. Maar je hoeft niet de handdoeken en het beddengoed zelf te wassen. We werken met een professioneel wasserijbedrijf die de handdoeken en het linnengoed bij het chalet ophaalt en weer schoon bij het chalet levert. Je hebt alle vrijheid wanneer je dit allemaal wilt regelen.

We werken al vele jaren met dezelfde partners, dus de meeste contacten zijn al geregeld. Jouw werkzaamheden als chaletstaf zijn verrassend en zeer divers.

Genoeg vrije tijd

Één dag per week heb je een vrije dag. Wel moet je nog het ontbijt verzorgen en afruimen. Daarna ben je vrij. Je hoeft dus ook geen après-ski hapjes te verzorgen.

De piste op!

We bieden je de mogelijkheid om te skiën of ander dingen te doen die je leuk vindt. Gemiddeld een uur of 3 tot 5 per dag. Hoeveel tijd je over houdt om te skiën hangt af van de dag, je taken, de grootte van het chalet, het aantal gasten dat geboekt heeft en het allerbelangrijkst je eigen organisatietalent.

Wanneer kan ik beginnen?

Je start zo midden december en het seizoen loopt door tot maximaal midden april. De exacte data zijn per chalet en bestemming verschillend. Uiteraard is dit ook afhankelijk van de sneeuwcondities en de boekingen. We willen het liefst dat je de hele winter voor ons aan de slag gaat, maar een kortere periode is ook mogelijk.

Kookworkshop in onze eigen chaletstaf kookschool

We hebben onze eigen kookstudio waar een professionele kok die jarenlang voor ons als chaletstaf heeft gewerkt je een kookclinic kan geven. Ze zal je wegwijs maken hoe je voor (grote) groepen moet koken, een efficiënte chaletkeuken organiseert, een menu opstelt, welke ingrediënten er in de skigebieden voorhanden zijn, een kosteninschatting geven wat betreft de inkoop en nog veel meer fijne kneepjes van het werken in de keuken van een skichalet. Zij zorgt ervoor dat je een bordje vol smaak kunt neerzetten voor jouw gast in een goed georganiseerde keuken zonder al te veel stress en kans op mislukkingen.

 • Een functie die verslavend kan zijn
 • Loon (ook als je geen gasten hebt)
 • Gratis seizoensskipas per persoon voor het gehele skigebied
 • Kost en inwoning
 • Reiskostenvergoeding
 • Wettelijke verzekering
 • Alle commissies (en niet een deel) op skipassen, skihuur, skilessen
 • Gratis bruikleen ski's, snowboard, schoenen
 • Korting voor familie en vrienden
 • Alle fooi mag je houden
 • Bonus als je geen seizoensskipas neemt

 • Vrije dag
 • Aantrekkelijke commissie op boekingen
 • Boekingsbonus € 10,00 per nacht per gast
 • Extra wisseldag vergoeding
 • Eventuele verdiensten uit de huisbarservice
 • Bijverdienen op de vrije avond met o.a. fondue
 • Bijverdienen met ski-ontdekkingstocht
 • Assistentie bij de verhuur van jouw woning
 • Borg skipassen
 • Hulp bij het vinden van zomerwerk in het buitenland
 • Beloning van € 100,00 of cadeaubon t.w.v. € 250,00 als je iemand aandraagt om bij ons te komen werken

Het werk als chaletstaf is zeer gevarieerd en je doet er veel (levens)ervaring mee op. Je hebt contact met zoveel verschillende mensen waarbij iedere dag anders is. Als de gasten het naar de zin hebben, dan heb jij dat ook. Je zult werkelijk een hele leuke en gezellige tijd beleven.

- NathalieFunctie:bijverdienen vrije avond fondue
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Skichalets.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Bijverdienen op de Vrije Avond met o.a. Fondue Skichalets.nl 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures