Vacature Campus Recruiter

Campus Recruiter in Waddinxveen

Handig om te weten

Amsterdam

HBO

40 uur per week

2.350-2.700

Campus Recruiter

De functie

Als Campus Recruiter bij igen ga je het campus recruitment 'from scratch' opzetten en verder uitbouwen voor onze IT en Techniek tak. Jij gaat ons werkgeversmerk nog bekender maken! We hebben een doel en dat is bekend te worden bij álle MBO instellingen in Nederland. Onmogelijk? Dat woord komt niet voor in jouw woordenboek.

Hoe dan?

Jij weet hoe je contacten moet leggen bij o.a. onderwijsinstellingen, om samenwerkingen aan te gaan en bijvoorbeeld trainingen en workshops te geven. Daarnaast ga je zelf verschillende evenementen opzetten om onze toekomstige IT en Techniek collega's te bereiken. Heb je zelf ideeën over campus recruitment en weet jij hoe je onze doelgroep het beste kan triggeren? Dat is wat we zoeken! Kom maar op.

En wat krijg jij van ons?

 • Vanzelfsprekend: salaris, leaseauto of reiskostenvergoeding, vakantiegeld, werktelefoon en laptop en ga zo maar door;
 • Doorgroeimogelijkheden richting team lead, of misschien wil je meer leren van Account Management, Field Management of Recruitment. Alles kan!;;
 • De kans om mee te bouwen aan onze scale-up;
 • Wekelijks taart, vrijdagmiddagborrels, sportlessen en regelmatig interessante kennissessies;
 • Werken met de leukste collega's uit Amsterdam, in een innovatieve werkomgeving met elke dag een verzorgde lunch.

Ok, de harde eisen dan. Wat vragen we van jou?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 1-2 jaar werkervaring binnen (campus) recruitment (mag ook zijn als intercedent of sourcer);
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Affiniteit met de MBO doelgroep is belangrijk;
 • Commercieel kunnen handelen is een pré; we werken niet met targets en KPI's, maar je moet het wél leuk vinden om kansen te zien en hiervoor te gaan;
 • Je bent creatief en ondernemend;
 • Je bent een echte aanpakker en zit vol energie.

Over igen

igen is een scale-up voor professionals. In 2017 opgericht omdat wij vinden dat werk leuk moet zijn én een plek waar je jezelf kan ontwikkelen. Je bent afgestudeerd, en nu? igen helpt professionals in de IT en Techniek branche ontdekken welke werkzaamheden en organisaties het beste bij hen passen, door middel van verschillende opdrachten bij verschillende bedrijven. Bij ons draait het niet om strakke procedures en gebaande paden, maar om vrijheid voor eigen input om mee te bouwen aan ons bedrijf.

Info

Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je overtuigd en wil je solliciteren? Neem contact op met via of .

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

Ben jij degene die we zoeken...Wil jij de technici van de toekomst kunnen inspireren en overtuigen om bij ons aan boord te komen?Vind jij het leuk vindt om met verschillende partijen te schakelen en bestaande klantrelaties te onderhouden en relaties op te bouwen op een vlotte en laagdrempelige manier?Ga jij het gesprek aan met potentiële IT collega's en kom je graag meer te weten over hun ambities en behoeften?Heb jij jouw perfecte match gevonden tussen deze rollen? Neem contact op met (), we maken graag kennis met je!

Abdelhakim gaat, naast zijn rol als Microsoft 365 Consultant bij igen, een samenwerking aan met het ROC van Amsterdam | Flevoland.

Damian is 5 jaar werkzaam bij igen, wat een mijlpaal! We willen je bedanken voor je inzet en het vertrouwen in igen. Op nog eens vijf succesvolle jaren vol uitdagingen en groei!

Tijdens de drukste dagen van het jaar hebben Peter, Jeroen en Michiel net als vorig jaar hun steentje bijgedragen bij het distributiecentrum van PostNL in Waddinxveen.


Damian is 5 jaar werkzaam bij igen, wat een mijlpaal! We willen je bedanken voor je inzet en het vertrouwen in igen. Op nog eens vijf succesvolle jaren vol uitdagingen en groei!


 • Voor het aandragen hoef je zelf niet in dienst te zijn bij igen;
 • Deze Summer Special loopt van week 22 tot en met week 35;
 • Voor vragen kan je mailen naar .


Functie:campus recruiter
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met igen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Campus Recruiter igen 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures