Vacature Resourcer

Resourcer in Waddinxveen

Handig om te weten

Amsterdam

HBO

24 uur per week

11,50 - 13,50 per uur

(Parttime) Resourcer

Wil jij onderdeel uitmaken van een scale up in de recruitment? Wij zoeken nieuwe collega's die de technici van de toekomst kunnen inspireren en enthousiasmeren om aan boord te komen.

Wie ben jij?

Jij bent naast je hbo studie op zoek naar een uitdagende parttime baan (16-24 uur) waar je flexibel kan werken aan jezelf en je netwerk! Als resourcer binnen het igen Techniek team ben je verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe techniek collega's. Jij benadert technisch talent via LinkedIn, verschillende jobboards of belt direct met de technici van de toekomst. Daarnaast zorg je dat de vacatures op de igen website up-to-date blijven.

Nog geen ervaring met recruitment? No worries! Wij zijn er om je alle kneepjes van het recruitment vak te leren.

Wat heb je in huis?

We zoeken iemand die geen uitdaging uit de weg gaat. Jij zit vol energie en houdt van een dynamische werkomgeving. 'Getting things done' is je levensmotto en stelt jezelf doelen i.p.v. dat je ze opgelegd krijgt. Enthousiasmerend en creatief kunnen schrijven is een pré. Je bent vooral klaar om te knallen wanneer het team je nodig heeft! Je bent een echte teamplayer, want bij igen werken we samen aan de toekomst!

En wat krijg jij van ons?

 • Een uitdagende bijbaan, perfect voor naast je studie, in onze urban office ;
 • Volledige OV-reiskostenvergoeding of een km-vergoeding;
 • Een brutoloon tussen de €11,50 en €13,50 per uur;
 • Flexibel in te plannen werkdagen;
 • Een laptop en telefoon;
 • Een plek waar je recruitmentervaring kan opdoen;
 • Wekelijks taart, vrijdagmiddagborrels en regelmatig teamuitjes;
 • Elke werkdag een verzorgde lunch;
 • Uitzicht op een fulltime baan na je studie!

Waarom werken bij igen?

Ons kantoor bevindt zich in een bruisende scale-up community vol professionals. We hebben een eigen bar met lounge en lunchroom waar je collega's en kandidaten kan ontmoeten. Bij igen werken betekent samen bouwen aan iets waar je trots op kan zijn en samen plezier maken. Op werk, maar ook tijdens onze teamuitjes of wekelijkse vrijmibo's. Zit jij vol energie en wil je meebouwen aan een nieuw bedrijf? Dan is dit jouw kans!

Tof, dit is DE baan voor mij!

Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je overtuigd en wil je solliciteren? Neem contact op met Nadia via of !

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

Ben jij degene die we zoeken...Vind jij het leuk vindt om met verschillende partijen te schakelen en bestaande klantrelaties te onderhouden en relaties op te bouwen op een vlotte en laagdrempelige manier?Ga jij het gesprek aan met potentiële IT collega's en kom je graag meer te weten over hun ambities en behoeften?Heb jij jouw perfecte match gevonden tussen deze rollen? Neem contact op met (), we maken graag kennis met je!

Abdelhakim gaat, naast zijn rol als Microsoft 365 Consultant bij igen, een samenwerking aan met het ROC van Amsterdam | Flevoland.

Damian is 5 jaar werkzaam bij igen, wat een mijlpaal! We willen je bedanken voor je inzet en het vertrouwen in igen. Op nog eens vijf succesvolle jaren vol uitdagingen en groei!

Tijdens de drukste dagen van het jaar hebben Peter, Jeroen en Michiel net als vorig jaar hun steentje bijgedragen bij het distributiecentrum van PostNL in Waddinxveen.


Damian is 5 jaar werkzaam bij igen, wat een mijlpaal! We willen je bedanken voor je inzet en het vertrouwen in igen. Op nog eens vijf succesvolle jaren vol uitdagingen en groei!


 • Voor het aandragen hoef je zelf niet in dienst te zijn bij igen;
 • Deze Summer Special loopt van week 22 tot en met week 35;
 • Voor vragen kan je mailen naar .


Functie:resourcer
Startdatum:17-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 14

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met igen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Resourcer igen 17-02-2024

Bekijk ook andere vacatures