Vacature CE Chauffeur Zeecontainers

CE Chauffeur Zeecontainers in Waddinxveen

  • Je laadt en vervoert zeecontainers met een ongeëvenaarde toewijding om ervoor te zorgen dat de lading veilig en ongeschonden op zijn bestemming aankomt. Maar dat is niet alles. Administratieve taken schrikken jou niet af. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van ritten en vrachtregistraties om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Verkeersregels en veiligheidsvoorschriften zijn voor jou vanzelfsprekend, en je zorgt ervoor dat elke reis soepel en veilig verloopt.

    Wat maakt jou de ideale kandidaat? Jouw passie voor de open weg en liefde voor precisie en veiligheid zijn de sleutel. Administratieve taken zijn voor jou geen probleem; je houdt gegevens nauwgezet bij. Verkeersregels en veiligheid zijn voor jou een tweede natuur. En je hebt een vriendelijke en professionele klantenservicehouding, waardoor klanten met een glimlach worden achtergelaten.

    Bij ons geloven we in het nastreven van perfectie en het creëren van onvergetelijke klantervaringen. Als Chauffeur Zeecontainer Transport ben jij een essentieel onderdeel van dit streven naar uitmuntendheid. Jij vind het niet erg om jouw dag te beginnen tussen 03:00 en 06:00. Hier krijg je natuurlijk ook toeslagen bovenop!

    Wat bieden wij? Onze dynamische en stimulerende werkomgeving waarin jouw passie voor de weg wordt gewaardeerd. Mogelijkheden voor groei en ontwikkeling in een snel evoluerende industrie. Een hecht team van professionals die dezelfde passie delen. En de kans om elke dag een glimlach op het gezicht van onze klanten te toverenFunctie:Chauffeur CE, CE Chauffeur Zeecontainers
Startdatum:14-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via yorinv@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. CE Chauffeur Zeecontainers IQ Select 14-09-2023

Bekijk ook andere vacatures