Vacature Chauffeur belader

Chauffeur belader in Waddinxveen

Op zoek naar een avontuur vol kansen voor een toekomstige chauffeur belader?

Stel je voor: een dynamische onderneming met een schat aan ervaring in de opwindende wereld van afvalbeheer, waar kwaliteit en veiligheid voorop staan en een positieve sfeer heerst. Deze geweldige organisatie zoekt nu vurig naar gemotiveerde chauffeur beladers om de regio Woerden te veroveren!

Wat staat onze toekomstige chauffeur belader te wachten?

Als chauffeur belader begint jouw dag om 07:30 uur, wanneer jij en je collega de weg op gaan om het huisvuil op te halen. En het beste nieuws? Rond 15:00 uur zit je werkdag er alweer op! Je deelt de verantwoordelijkheden als chauffeur belader met je collega, wat de samenwerking extra leuk maakt. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, met een gezonde werkweek van 36 uur verspreid over vijf dagen. En voor die zeldzame gevallen waarin doordeweeks een feestdag valt, ben jij bereid om als chauffeur belader op zaterdag bij te springen. Een enkele keer, dat beloven we!

Is dit jouw kans als chauffeur belader?

Als chauffeur belader ben je niet alleen een uitstekende chauffeur, maar heb je ook geen enkel probleem met het verlaten van de vrachtwagen om containers leeg te maken. En het beste van alles, je gaat werken in een informele en inspirerende omgeving bij een fantastisch bedrijf. Bij goed functioneren krijg je zelfs de kans om in dienst te treden als chauffeur belader. Wees niet verlegen; ook startende chauffeur beladers zijn van harte welkom!

Ben jij de gemotiveerde chauffeur belader waar wij naar op zoek zijn?

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Als je bruist van motivatie en een optimistische instelling hebt als chauffeur belader, laten we dan meteen van je horen. Pak de telefoon en bel ons op 0180-745-747 of stuur je cv naar info@iqselect.nl. Dit is jouw moment om te schitteren als chauffeur belader!Functie:kraakpers chauffeur, Chauffeur belader
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Chauffeur belader IQ Select 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures