Vacature Chauffeur Winkeldistributie

Chauffeur Winkeldistributie in Waddinxveen

Chauffeur Winkeldistributie

Waddinxveen

2622 - 3191

Vind jij het fijn om veel contact met mensen te hebben tijdens het werk en hou jij van situaties waarin je stuurskills op de proef worden gesteld? Dan is onze vacature voor chauffeur winkeldistributie misschien wel iets voor jou.

In deze functie lever je goederen aan diverse Lidl filialen. Bij aankomst op de locatie overhandig je de pallets aan het winkelpersoneel, je maakt elke dag leuke contacten met de verschillende winkels.

Hoe ziet jouw dag eruit?

's Morgens tussen 4.00 uur en 5.00 uur start je vanaf het DC in Waddinxveen met de werkzaamheden. Je rijdt tussen de 2 a 3 ritten per dag met één of meerdere filialen per rit. Er zijn meerdere filialen waar je de vracht lost, het werk is dus nooit saai! Je brengt de pallets met producten naar de winkels, het laden en lossen gaat met behulp van een elektrische pompwagen. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur zit jouw werkdag erop en kan je richting huis.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs CE en code 95.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.
 • Je bent sociaal, klantvriendelijk, nauwkeurig en een echte aanpakker.
 • Je bent flexibel en bereid om minimaal eens in de twee weken het weekend te werken.

Kies je eigen werkweek!

Bij VSDV kijken we graag naar de mens achter de chauffeur. Want jij bent ook gelukkiger als je tijd hebt voor je sport of hobby en natuurlijk je gezin. Daarom kun je bij VSDV je eigen werkweek samenstellen. Wil je liever het weekend werken en doordeweeks meer thuis? Of juist andersom? Alles is bespreekbaar, al hoort regelmatig in het weekend werken wel tot deze functie.

Wat mag je van ons verwachten?

Als je bij VSDV komt werken, dan word je opgenomen in een groot en gezellig familiebedrijf. Persoonlijke aandacht en waardering vinden we belangrijk. We werken graag samen, helpen elkaar en zoeken elkaar graag op voor een BBQ of borrel. We regelen onze zaken netjes en zorgen dat je je salaris altijd op tijd ontvangt.

Stuur op werkplezier bij VSDV

 • 9 transportspecialismen binnen 1 bedrijf - Kies voor specialiseren of variëren
 • Een werkgever met oog voor thuis - bepaal je eigen werkdagen en vrije tijd
 • Werk met het mooiste materieel - van de nieuwste trekkers tot elektrisch stadsvervoer
 • Word onderdeel van een sterk transportteam - hard werken én hard lol maken
 • Kies voor een snelgroeiende én solide werkgever - volop werk met baanzekerheid

Ga je ervoor?

Heb je belangstelling in deze vacature? Solliciteer eenvoudig via het sollicitatieformulier of stuur een mail naar . Laat ons even weten wie je bent, welke ervaring je al hebt en waarom je bij ons wilt komen werken. Wij nemen dan contact met je op. Ben je meer van het bellen? Bel personeelszaken dan op Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Functie:chauffeur winkeldistributie
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VSDV Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Chauffeur Winkeldistributie VSDV Groep 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures