Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst in Waddinxveen

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het vastleggen en verwerken van gemaakte afspraken en om een relatie op te bouwen met klanten?

Over het werk

Je bent dagelijks in contact met jouw klanten. Je denkt mee met de klanten en zorgt ervoor dat zij de juiste producten kiezen en je houdt ook de voortgang in de gaten. Je biedt administratieve ondersteuning bij het aanvragen en verwerken van de producten.

Je werkt nauw samen met verschillende interne afdelingen en je zorgt ervoor dat het klantendossier van A tot Z in orde is. Jij vindt het leuk om klanten te woord te staan en denkt klantgericht. Je kan goed prioriteiten stellen en weet van aanpakken. Daarnaast werk jij gestructureerd, nauwkeurig en heb je verantwoordelijkheidsgevoel.

Maak jij van deze functie als commercieel medewerker binnendienst jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer direct.

Wat wij bieden

 • Een baan voor  24-40 uur in de week
 • Direct op contract bij het bedrijf
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling bij het bedrijf
 • Minimaal 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur), goede pensioenregeling

Wat wij vragen

 • Mbo werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt relevante werkervaring
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je bent oplossingsgericht
 • Nauwkeurig, gestructureerd, communicatief zeer vaardig

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een organisatie wat actief is in het leveren en beheren van zorg gerelateerde hulpmiddelen. In een korte tijd zijn ze gegroeid tot één van de markleiders in hun branche. Het is een informeel bedrijf. Medewerkers omschrijven de organisatie als een open cultuur waarin medewerkers oprecht geïnteresseerd zijn in elkaar. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, om het kwartaal is er een bedrijfsborrel. Ieder jaar organiseren ze een barbecue en gaan met alle medewerkers en aanhang naar de Efteling.Functie:Commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 2500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Gouda via gouda@luba.nl of 0182 599866. Of bezoek hun website https://www.luba.nl/vacature/administratief-secretarieel/commercieel-medewerker-binnendienst-in-waddinxveen.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Commercieel medewerker binnendienst Luba Uitzendbureau Gouda 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures