Vacature Complexbeheerder

Complexbeheerder in Waddinxveen

Complexbeheerder

Solliciteer

Welke uitdaging hebben wij voor je?

Is het onderhouden van woningen, wooncomplexen en overige eenheden jou op het lijf geschreven? Vind jij het leuk om toezicht te houden op de woonomgeving, tuinonderhoud, entrees, portieken, galerijen en overige gemeenschappelijke ruimten en verzorg jij graag de communicatie hierover met huurders? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.

Voor onze organisatie zoeken wij een gedreven Complexbeheerder. Dat de verantwoordelijkheid voor het beheer van alle woningen, wooncomplexen en overige eenheden in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij deze stap wilt zetten. Als Complexbeheerder ben jij de onmisbare schakel die ervoor zorgt dat onze woningen niet alleen een thuis zijn, maar ook een veilige en prettige leefomgeving bieden. Jij voelt feilloos aan waar de prioriteiten liggen en jij weet precies wat er speelt in onze wooneenheden. Samenwerking is jouw sleutelwoord. Of het nu gaat om het naleven van huurcontracten of het communiceren met onze huurders. Als Complexbeheerder ben je onze ogen en oren in de wijk. Jouw input is belangrijk voor de ontwikkeling van het leefklimaat,

Wil jij binnen no-time impact maken en de leefbaarheid in de wijken verbeteren? Ben jij klaar om samen met ons te bouwen aan een betere toekomst voor onze woningcorporatie en de huurders? Laat van je horen en maak het verschil!


Wat ga je doen?

Jij wordt onze ogen en oren voor een leefbare woonomgeving voor onze huurders. Als Complexbeheerder zorg jij voor een schone, veilige en prettige leefomgeving. Je houdt toezicht op woningen, lost storingen op, je repareert, communiceert met huurders en jij verbetert het leefklimaat. Maakt dit jou nieuwsgierig? Hieronder vind je een overzicht van jouw werkzaamheden.

Concreet worden dit jouw werkzaamheden:

 • Jij zorgt dat onze woningen schoon, veilig en goed onderhouden zijn. Je houdt onder andere toezicht op de woningen, wooncomplexen en de directe omgeving;
 • Je houdt toezicht op de woonomgeving, tuinonderhoud, entrees, portieken, galerijen en overige gemeenschappelijke ruimten en verzorgt de communicatie hierover met huurders;
 • Je zorgt voor het naleven van huurcontracten, algemene huurvoorwaarden en complexreglementen;
 • Je verhelpt storingen en verricht zelf eenvoudige reparaties in de algemene ruimten;
 • Je onderhoudt actief het contact met onze huurders en rapporteert hierover;
 • Je bemiddelt bij eenvoudige conflicten en burenruzies;
 • Je bewaakt de ontwikkeling van het leefklimaat en de woonomgeving in de wijk(en). Je signaleert problemen en overlegt met jouw collega Woonconsulent over te nemen acties;
 • Je rapporteert over ontwikkelingen met betrekking tot sociale, beheersmatige en technische ontwikkelingen in en om woningcomplexen;
 • Je signaleert verbeterpunten met betrekking tot het onderhoud en adviseert de interne afdeling die verantwoordelijk is voor het vastgoed onderhoud .

Wie ben jij?

Bij Woonpartners Midden-Holland zijn we duidelijk. 'We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen'. En dit zoeken we ook in jou. Wij zoeken een daadkrachtig, empathisch, organisatorisch sterk persoon met een karrevracht aan technische bagage. Met vriendelijke communicatie, scherp oog voor detail en een passie voor (woning)onderhoud , maak jij wonen aangenaam. Storingen? Jij fikst ze. Conflicten? Jij bemiddelt. Je ademt leefkwaliteit en signaleert verbeteringen nog voor ze opkomen.

Voor deze functie vragen wij mbo werk- en denkniveau, aangevuld met voldoende kennis en ervaring met bouw- en installatietechniek. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou ?

Wat bieden wij jou?

Bij Woonpartners Midden-Holland liggen vele mooie projecten en uitdagingen op jou te wachten. Je komt terecht in een wereld die nooit stilstaat en waar voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zijn. Een fijn en hardwerkend team staat te popelen om met jou aan de slag te gaan. De korte interne lijntjes binnen onze organisatie zorgen ervoor dat je direct van grote waarde bent.

 • Bij 36 uur een bruto maandsalaris tussen de €3 .405405 en €4 .278278 , - (salarisschaal G, cao Woondiensten)
 • Jaarlijks volgt in december een eindejaarsuitkering van 2% ;
 • Een jaarcontract met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan;
 • Goede pensioenregeling;
 • Veel aandacht voor leren en ontwikkelen met een individueel loopbaan ontwikkelbudget;
 • Aandacht voor jouw vitaliteit;
 • Goede reiskostenvergoeding;
 • Telefoon en laptop;
 • Een actieve personeelsvereniging.

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren.

Functie:complexbeheerder
Startdatum:13-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woonpartners Midden-Holland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Complexbeheerder Woonpartners Midden-Holland 13-02-2024

Bekijk ook andere vacatures