Vacature Meewerkend Voorman

Meewerkend Voorman in Boskoop

Meewerkend voorman

Mathot Plants B.V.

2771 NB Boskoop


Jesper Mathot

Mathot Plants B.V.

Werkzaamheden:

Wij zijn op zoek naar een meewerkend voorman met enige ervaring. Je zorgt voor de dagelijkse operationele aansturing op de werkvloer en weet wat er allemaal speelt. Je werkt nauw samen met de bedrijfsleider en je bent het aanspreekpunt van de medewerkers. Naast het coördineren werk je samen met het team mee met order klaarmaken en gewasverzorging.

Wij vragen:

- Ervaring in de boomkwekerijsector is een pre - Je bent stressbestendig - Je bent flexibel - Je bent secuur - Je bent in het bezit van een heftruck rijbewijs of bereid deze te halen.

Bijzonderheden:

Wil jij ons bedrijf beter leren kennen en wil je misschien ons gezellige team versterken? Bel of mail dan gerust voor meer informatie of om even langs te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij bieden:

Wij bieden jou een mooie functie in een jong team en groeiend bedrijf. Salaris conform cao open teelten. Zelfstandigheid en werken in teamverband Verantwoordelijkheid Een werkweek van 40 uur. Afwisselende werkzaamheden. Het volgen van een training of opleiding behoort tot de mogelijkheden.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

- Bijscholing en zelfontplooiing door het volgen van trainingen en opleidingen.Functie:meewerkend voorman
Startdatum:22-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Meewerkend Voorman Boskoop Werkt 22-08-2023

Bekijk ook andere vacatures