Vacature Contractmanager Afval & Grondstoffen

Contractmanager Afval & Grondstoffen in Waddinxveen

Contractmanager Afval & Grondstoffen

Je kunt nog solliciteren t/m 26-11-2023

Contractmanager Afval & Grondstoffen

Hbo / 36 uur / € 3396 - € 5009

Een schoon en netjes Waddinxveen. 50 kg restafval per inwoner in 2030; het liefst nog minder. Een circulaire economie met schone grondstofstromen. En dat allemaal voor een betaalbare prijs. Wil jij je inzetten voor deze missie? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou!

Wat ga je doen?

 • Je onderhoudt relaties met uitvoerende partijen op het gebied van afvalinzameling en -verwerking en je stuurt aan op de te behalen kwaliteitsniveaus en resultaten.
 • Je beheert en controleert de contracten met de uitvoerende partijen en je leidt aanbestedingstrajecten wanneer er nieuwe contracten moeten worden afgesloten.
 • Je bent budgetbeheerder, je controleert facturen en termijnstaten en je levert een inhoudelijke bijdrage aan de planning en control cyclus.
 • Je bent het aanspreekpunt voor diverse stakeholders, waaronder de wethouder en inwoners van Waddinxveen. Je coördineert binnengekomen meldingen en vragen en zorgt ervoor dat deze naar tevredenheid worden opgelost/beantwoord.
 • Je koppelt behaalde resultaten terug aan de ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever door voortgangsrapportages, adviezen en collegevoorstellen op te stellen.
 • Je zorgt voor de verdere professionalisering van het dienstverleningsproces naar onze inwoners.

Met wie ga je werken?

Als Contractmanager Afval & Grondstoffen heb je uiteraard nauw contact met de afvalinzamelaars en -verwerkers. De belangrijkste daarvan is Cyclus. Verder ben je het aanspreekpunt voor diverse partijen. Het ene moment zit je om tafel met een belangengroep, het andere moment met de wethouder. Je werkt verder samen met onze collega's van gebiedsverzorging binnen het team onderhoud en met de collega's van openbare ruimte en economie. Ook heb je contact met regiogemeenten.

Naast een open sfeer met korte lijnen, afwisselend werk en de mogelijkheid om je werk in te richten zoals jij dat wilt, bieden we jou het volgende:

 • een salaris van maximaal € 5.009,00 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 10). Een aanloopschaal kan van toepassing zijn;
 • daarbovenop krijg je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto maandsalaris, dat je kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra salaris, vakantiedagen of deelname aan ons fietsplan;
 • een contract voor 12 maanden, dat we bij tevredenheid over en weer graag omzetten in een vast contract;
 • de mogelijkheid om te werken waar en wanneer jij dat wilt. We bieden jou daarvoor thuiswerkvoorzieningen, een laptop en smartphone, een reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding;
 • aandacht voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en een ruim opleidingsbudget;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ruim ouderschapsverlof en een ABP-keuzepensioen.

Wie ben je?

Van afval, of - beter gezegd - zo min mogelijk afval, gaat jouw hart sneller kloppen. Je bent dan ook goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wet- en regelgeving op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Gedreven door jouw missie neem je gemakkelijk initiatief en zoek je de samenwerking op met anderen. Je baant je hierbij gemakkelijk een weg binnen de bestuurlijke verhoudingen van een gemeente. Ook schakel je soepel tussen tactisch en operationeel niveau, tussen beleid en uitvoering en tussen politiek en inwoners. Je begrijpt de belangen van verschillende stakeholders en speelt hierop in. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij jou hoog in het vaandel; je bent dan ook continu op zoek naar hoe wij onze inwoners nog beter van dienst kunnen zijn.

Verder breng je het volgende mee:

 • hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar werkervaring als contractmanager of een soortgelijke functie.

Reageren en solliciteren

Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan nu!Functie:contractmanager afval & grondstoffen
Startdatum:29-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3396 – 5009
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Waddinxveen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Contractmanager Afval & Grondstoffen Gemeente Waddinxveen 29-10-2023

Bekijk ook andere vacatures