Vacature Productmanager Private Label & Seizoen

Productmanager Private Label & Seizoen in Waddinxveen

Productmanager Private Label & Seizoen

Waddinxveen 32-40 uur HBO

Als Productmanager Private Label & Seizoen

ben jij dé expert voor ons private label en seizoensassortiment in zoetwaren. Je kent precies de klantwensen en bent op de hoogte van de trends en weet dit door te vertalen naar (nieuwe) producten. Je bent een kei in het coördineren van projecten van begin tot eind. Dan ben jij de doorpakker die we zoeken.
Jij mag straks aan de slag met een breed assortiment: van drop en winegums tot aan hard suikerwerk, schuim en meer! Hierdoor werk je aan meerdere projecten tegelijk in een dynamische omgeving voor diverse klanten in het binnen- en buitenland. Zo hebben we onlangs ons eigen label gelanceerd, namelijk Gimme Candy. Met een helikopterview houd jij gemakkelijk overzicht en je kunt goed prioriteiten stellen. Bovendien is jouw enthousiasme aanstekelijk en ben jij de aanjager achter de doorontwikkelingen van ons private label en seizoensassortiment. Dit doe je door (vernieuwende) productvoorstellen uit te werken en waarbij je rekening houdt met prijs, gewicht en marge. Je schakelt moeiteloos met stakeholders en trekt op met de afdelingen Sales, Supply Chain, Kwaliteit, Productie en New Product Development. Daarnaast werk je nauw samen met de Salesmanager Private Label & Seizoen. Je bent flexibel en werken met deadlines is voor jou geen punt. Ook als deze soms tussentijds wijzigen. Administratieve processen rondom nieuwe producten verlopen vlekkeloos. En denken in oplossingen is jou op het lijf geschreven. Je komt te werken in een team van 5 collega's van de Marketing & Category Management afdeling.

De verschillende smaken in ons team

E r zijn natuurlijk verschillende smaken in ons team, maar we hebben één ding met elkaar gemeen: wij maken de tofste merken en het allerlekkerste snoep. We werken in een open sfeer, deels vanuit huis, maar liever met z'n allen op kantoor.

Concorp is een oer-Hollands familiebedrijf in het zoetwarensegment met bekende merken, zoals Autodrop , Fisherman's Friend , Oldtimers , Heksehyl en Skittles . Met onze producten geven we kleur aan ieders smaak. Hoe? Door er identiteit aan toe te voegen.

Dit neem je mee

Jouw ondernemende houding en je organisatietalent komen goed van pas! Verder op ons wensenlijstje:

  • Je hebt ervaring als Productmanager in een FMCG-omgeving, liefst in private label
  • Je hebt hbo-werk- en denkniveau
  • Je bent een teamspeler en houdt van aanpakken
  • Onze kernwaarden (Concorp High Five) zijn jou op het lijf geschreven
  • Je kan snel schakelen en hebt een can-do mentaliteit
  • Oplossingsgericht, vernieuwend en flexibel zijn competenties die bij jou passen

Daarvoor krijg je

Een toffe functie in een klein team met impact en zelfstandigheid. Reken verder op:

Werken bij een flexibel en ondernemend familiebedrijf met een fijne sfeer Optie om thuis te werken of op ons gezellig kantoor 31,5 vrije dagen op basis van een volledige werkweek Naast een lekker salaris altijd een goedgevulde snoeppot met de allerlekkerste snoepjes van de tofste merken

Functie:productmanager label & seizoen
Startdatum:23-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Concorp via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Productmanager Private Label & Seizoen Concorp 23-08-2023

Bekijk ook andere vacatures