Vacature Duizendpoot

Duizendpoot in Waddinxveen

Spring naar content

Logo Gemeente Waddinxveen

 1. Procesregisseur Sociaal Team

Je kunt nog solliciteren t/m 03-06-2024

Procesregisseur Sociaal Team

Procesregisseurs Sociaal Team (Wmo/Pw en Jeugdhulp)/ HBO / 28-32 uur / schaal 10 € 3558 - € 5247


Ben jij een verbinder met goede communicatieve vaardigheden en heb je een scherp oog voor kwaliteit binnen het Sociaal Domein, dan gaan we graag in gesprek met jou!?
Wij zoeken een

Procesregisseur Sociaal Team (Wmo en Participatiewet)

28-32 uur

en een

Procesregisseur Sociaal Team (Jeugdhulp)

28-32 uur


Elke werkdag is afwisselend en uitdagend. Als duizendpoot is het je drive om het elke dag een beetje beter te maken voor de consulent en cliënt. Je bent goed in netwerken en weet te verbinden. Snelheid en 'de juiste personen aan tafel' zijn daarin belangrijk. Stagneert de samenwerking, dan grijp je in, zonder de regie over te nemen.

Wat ga je doen?

Je voert caseloadgesprekken met de consulenten om doorlooptijden, doelen en werkdruk te monitoren of knelpunten te signaleren.

 • Je bewaakt uitvoeringsprocessen en stelt werkbeschrijvingen op voor een eenduidige werkwijze.
 • Je ziet toe op de kwaliteit van de ondersteuningsplannen en besluiten.
 • Je zorgt dat wet- en regelgeving wordt nageleefd.
 • Je trekt een vastgelopen proces of stagnerende samenwerking weer vlot.
 • Waar nodig schakel je met aanbieders om samenwerking te verbeteren en te borgen.
 • Je signaleert knelpunten en levert input voor procesverbetering en beleidsontwikkeling.
 • Je neemt deel aan regionale overleggen zoals de uitvoeringstafel Wmo of jeugd.
 • Je zorgt voor een blijvende verbinding tussen de teamverantwoordelijke, procesregisseur jeugd en procesregisseur volwassenen en stemt wekelijks ontwikkelingen af.

Met wie ga je werken?

Je gaat werken in het Sociaal Team, samen met 30 collega's waaronder consulenten, teamverantwoordelijke en een gedragskundige. Iedereen heeft zijn eigen specialisme: Jeugd, Wmo of Participatie. Door integraal te werken, delen we elkaars kennis en kunde. Er is regelmatig casuïstiekoverleg en individuele werkbegeleiding onder leiding van een gedragskundige. Kennisdeling is voor ons belangrijk. Dit doen we binnen het team door middel van casuïstiekoverleg. Daarnaast besteden we veel aandacht aan bijscholing, zowel in teamverband als via individuele trajecten.

Wie ben je?

In complexe situaties geef jij niet op. Je zoekt naar alternatieven en mobiliseert de juiste mensen en middelen om doelen te bereiken. Dit geeft je energie. Je hebt ervaring met veranderingen die een andere mindset en gedrag vereisen (out-of-the-box / creatief denken / doorbraakmethoden). Je werkt op een teamgerichte manier die zowel intern als extern bijdraagt aan sterke samenwerking en resultaten.

 • Je hebt een relevante opleiding op HBO+ afgerond of aantoonbaar vergelijkbaar werk- en denkniveau.
 • Je hebt inhoudelijke en juridische kennis op hoofdlijnen van de Wmo, de Jeugd- of Participatiewet.

Met jouw functie lever je een waardevolle bijdrage aan onze gemeente. Daar zetten wij graag uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover. Wat je in elk geval van ons krijgt:

 • Een salaris van maximaal € 5.247 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 10). Een aanloopschaal kan van toepassing zijn.
 • Daarbovenop krijg je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto maandsalaris, dat je kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra salaris, vakantiedagen of deelname aan ons fietsplan.
 • Een contract voor 12 maanden, dat we bij tevredenheid over en weer graag omzetten in een vast contract.
 • De mogelijkheid om te werken waar en wanneer jij dat wilt. We bieden jou daarvoor thuiswerkvoorzieningen, een laptop en smartphone, een reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding.
 • Aandacht voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en een ruim opleidingsbudget.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ruim ouderschapsverlof en een ABP-keuzepensioen.

Heb je vragen over de inhoud van de functie of de procedure? , Teamverantwoordelijke Sociaal Team, beantwoordt ze graag. Je kunt haar bereiken op of via .
Of kijk eens op onze website wat onze Jeugdconsulenten vertellen over het werken bij gemeente Waddinxveen.

Reageren en solliciteren

Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan voor 3 juni 2024. Springt jouw cv er voor ons uit? Dan bellen we je al voor de sluitingsdatum. Pak dus je kans!

Dit is Waddinxveen

Het beste uit jezelf naar boven halen en in een open sfeer met elkaar samenwerken. Dat is waar wij voor staan. Bij ons krijg je vertrouwen en vrijheid om je werk op jouw manier te doen, waar en wanneer jij dat wilt. We helpen elkaar graag en de lijnen zijn kort. Wij zijn ambitieus en ook een van de snelst groeiende gemeenten van Nederland. Groei jij met ons mee?
Wil je een beeld krijgen van onze gemeente? Ga dan naar www.waddinxveen.nl/werkenbijwaddinxveen .Functie:duizendpoot
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5247 – 5247
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Waddinxveen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Duizendpoot Gemeente Waddinxveen 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures