Vacature Finance Associate

Finance Associate in Waddinxveen

Wil jij een energieke en ambitieuze Finance Associate worden bij Swagelok Nederland in Waddinxveen? We zijn op zoek naar een getalenteerde professional met leidinggevende kwaliteiten om ons team te versterken en te fungeren als de rechterhand en sparringpartner van onze Compliance Manager. Als gerenommeerde leverancier van hoogwaardige componenten voor gas- en vloeistofsystemen, bedienen we diverse industriesectoren, waaronder de (petro)chemie, olie- en gasindustrie en semiconductor-industrie.

Bij Swagelok Nederland heerst een bedrijfscultuur waarin teamwork, proactiviteit en het leveren van kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Als Finance Associate krijg je niet alleen een breed en gevarieerd takenpakket, maar ook de mogelijkheid om jouw leidinggevende capaciteiten te benutten. Je zult nauw samenwerken met de Compliance Manager en rapporteren aan haar, waarbij jouw visie, ideeën en verbetervoorstellen zeer gewaardeerd worden.

Naast jouw financiële taken, zoals het verzorgen van de grootboekadministratie, het opstellen van financiële rapportages, budgettering, afsluitingswerkzaamheden, BTW-aangiften en debiteurenbeheer, zul je ook een leidende rol hebben bij het aansturen van het team. Je hebt de mogelijkheid om anderen te begeleiden, te motiveren en te inspireren, terwijl je zelf blijft groeien en ontwikkelen.

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende rol, heb je een relevante HBO-opleiding afgerond en enkele jaren werkervaring binnen een financiële afdeling. Naast uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, beschik je ook over sterke leiderschapsvaardigheden. Kennis van SAP en gevorderde Excel-vaardigheden zijn een pluspunt.

Als Finance Associate bij Swagelok Nederland profiteer je van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, bieden we 27 vakantiedagen, een bonusregeling, dagelijks verzorgde (gratis) lunch en een premievrij pensioen.

Dit is jouw kans om de volgende stap in je carrière te zetten en jouw leiderschapspotentieel te benutten! Bij Swagelok Nederland ben je onderdeel van een innovatief bedrijf waar jouw mening telt en waar je volop mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Neem vandaag nog contact op met The AdminPeople, ons geselecteerde wervingsbureau, op telefoonnummer 0348-490006 en vraag naar Petra Schreurs. Zij helpen je graag verder en kijken uit naar je sollicitatieFunctie:Finance Associate
Startdatum:21-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met The AdminPeople B.V. via petra.schreurs@theadminpeople.nl of 31348490006. Of bezoek hun website https://www.theadminpeople.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Finance Associate The AdminPeople B.V. 21-08-2023

Bekijk ook andere vacatures