Vacature Geotechnisch Adviseur

Geotechnisch Adviseur in Waddinxveen

Geotechnisch adviseur

Gefascineerd voor de ondergrondse wereld en vastbesloten om alles te ontdekken over geotechnische berekeningen en constructies? Start dagelijks op met een goeie kop koffie en een geotechnisch praatje met je collega's van het Advies team van IFCO.

Met je bijzondere talent los je complexe problemen op met en voor onze partners en klanten, want je bent dol op uitdagingen. Je droomt ervan om een geotechnisch ingenieur te zijn en de wereld te verkennen.

Een van je mooiste opdrachten is het realiseren van geotechnische berekeningen voor een bouwproject waarbij er palen in de grond moeten worden geslagen. Met je scherpe geest en wiskundige vaardigheden weet je de paaldraagvermogens perfect te berekenen, waardoor de bouw van het project veilig wordt voortgezet.

Daarnaast ben je betrokken bij een project waarbij damwanden nodig zijn om de grond te stabiliseren. Je voert de benodigde berekeningen zorgvuldig uit en zorgt ervoor dat de damwanden stevig genoeg zijn om het terrein veilig te maken voor verdere ontwikkeling.

Met elk uitdagend project groeit je expertise en je bent betrokken bij het opstellen van trillings- en geluidsprognoses voor funderingswerken. Je zorgt ervoor dat de bouwactiviteiten geen negatieve impact hebben op de omgeving en de bewoners.

Met het team werk je ook aan een bijzonder uitdagend project waarbij jullie een bouwkuip adviseren. Je speelt een cruciale rol bij het opstellen van gedetailleerde funderings- en bouwkuipadviezen, waardoor het project vlot verloopt.

Naarmate de tijd verstrijkt en je inmiddels een lunchwandeling met collega's hebt gelopen, ga je vol goede moed aan de slag gaat met nog meer verantwoordelijkheden. Want je begeleidt en zet grondonderzoek en monitoring uit op locatie. Je zorgt ervoor dat het onderzoek nauwkeurig wordt uitgevoerd en analyseert de resultaten grondig.

Met de groei van de organisatie en een toename van interessante projecten in binnen en buitenland speel je een belangrijke rol bij het aansturen van ontwerpactiviteiten en het valideren van geotechnische modellen. Je werkt nauw samen met onze zusteronderneming, 4RISK BV, om monitoring van de ondergrond en constructies op te zetten en de duurzaamheid van projecten naar een hoger niveau te tillen.

Als slimme ingenieur, heb je ook uitstekende communicatievaardigheden. Je onderhoudt nauw contact met opdrachtgevers en overlegt met hen over uit te voeren adviezen, ontwerpen en onderzoeken. Je klantgerichte aanpak maakt je geliefd bij iedereen.

Je harde werk en toewijding wordt erkend en je groeit al snel uit tot een gewaardeerd en gerespecteerd lid van het adviesteam. Je bent niet alleen een expert op het gebied van geotechnische berekeningen, maar ook een inspiratie voor anderen om duurzaamheid binnen projecten na te streven.

En zo verloopt een dag van een geotechnisch ingenieur binnen het Advies team van IFCO. Met je doorzettingsvermogen en passie voor geotechniek blijf je projecten veilig en succesvol maken, terwijl je de wereld onder je voeten blijvend verkent en bijdraagt aan de groei van het adviesbureau waar je trots deel van uitmaakt.

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding (Weg- en Waterbouwkunde, Civiele Techniek/ Aardwetenschappen/Werktuigbouwkunde).
 • Basiskennis van de geotechnische software als de D-Serie of Technosoft en (2D) Plaxis.
 • Je weet problemen vlot te analyseren en te doorgronden.
 • Je ziet het als een uitdaging om zelfstandig adviezen, ontwerpen en onderzoeken op te stellen voor niet routinematige vraagstukken.
 • Je werkt effectief, kosten- en risicobewust, beschikt over een sterke dosis overtuigingskracht en denkt in praktische en haalbare oplossingen.
 • Je kijkt over de grenzen van het vakgebied heen en je bent geïnteresseerd in de contexten van het speelveld van projecten.
 • Je beschikt over ambitie, commercieel inzicht en drive om samen met het team het beste resultaat te behalen en het team naar een hoger niveau te tillen.
 • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke Nederlandse communicatievaardigheden.
 • In het bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod:

 • Een uitdagende zelfstandige functie binnen het volledige scala van de geotechniek.
 • Mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen door het volgen van bijvoorbeeld cursussen en opleidingen.
 • Mogelijkheid tot doorgroeien binnen het bedrijf.
 • Een informele organisatie met korte communicatielijnen.
 • Samenwerken met een team van hoogopgeleide collega's bij zowel IFCO als bij onze zusteronderneming 4RISK BV.
 • Goede arbeidsvoorwaarden aangevuld met een jaarlijkse resultaatafhankelijke bonusuitkering en 13e maand.
 • 28 vakantiedagen bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenbijdrage voor een pensioenvoorziening.
 • Overlijdensrisicoverzekering.
 • Collega's die met je willen bouwen aan dit mooie bedrijf.
 • Een organisatie waar regelmatig informele en gezellige uitjes worden georganiseerd.

Wij werken nauw samen met onze zusteronderneming 4RISK BV, om duurzame, veilige en kostenefficiënte oplossingen te bieden die faalkosten en reputatieschade voorkomen. We streven ernaar om samen met onze klanten en partners integrale oplossingen te ontwikkelen. Wij waarborgen gezamenlijk onze kennis en zijn actief op het gebied van innovatie.

Bij IFCO Funderingsexpertise BV staan kwaliteit, expertise en klantgerichtheid hoog in het vaandel. We streven ernaar om onze klanten en partners op alle gebieden van geotechniek de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Heb je interesse in deze functie?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie inclusief je motivatie en CV ter attentie van via . Indien je meer informatie wilt ontvangen over deze functie of ons bedrijf, kun je altijd telefonisch contact met Johan van den Berg opnemen via .


Wij werken nauw samen met onze zusteronderneming 4RISK BV , om duurzame, veilige en kostenefficiënte oplossingen te bieden die faalkosten en reputatieschade voorkomen. We streven ernaar om samen met onze klanten en partners integrale oplossingen te ontwikkelen. Wij waarborgen gezamenlijk onze kennis en zijn actief op het gebied van innovatie.
Bij IFCO Funderingsexpertise BV staan kwaliteit, expertise en klantgerichtheid hoog in het vaandel. We streven ernaar om onze klanten en partners op alle gebieden van geotechniek de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Heb je interesse in deze functie?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie, inclusief je motivatie en CV, ter attentie van via . Indien je meer informatie wilt ontvangen over deze functie of ons bedrijf kun je altijd telefonisch contact opnemen met Johan van den Berg opnemen via .Functie:geotechnisch adviseur
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ifco Funderingsexpertise via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Geotechnisch Adviseur Ifco Funderingsexpertise 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures