Vacature Manager Werkvoorbereiding

Manager Werkvoorbereiding in Hazerswoude-Dorp

Binnen HSE Groep in Hazerswoude-Dorp leid je als Manager Werkvoorbereiding een tof team van 3 FTE. We zijn trots op ons bedrijf en de mensen van HSE. We zijn niet van de poespas, wel van de open communicatie. Bij ons geen jasje-dasje, maar zeker wel een heel warm welkom. Nieuwsgierig naar jouw baan? De samenwerking met leveranciers, onderaannemers en co-makers staat centraal. Je bent verantwoordelijk voor bouwtechnische en logistieke voorbereidingen, en stelt werkvoorbereidingsplannen op. Met een aantrekkelijk salaris, genereuze vakantiedagen en een stevig pensioenplan, zorgen wij ervoor dat jouw werk niet alleen belonend is, maar ook plezierig!

Dit ga je doen

Als Manager Werkvoorbereiding neem je het voortouw in het coördineren en leiden van bouwprojecten. Je bent verantwoordelijk voor bouwtechnische en logistieke voorbereiding binnen het projectteam. Daarnaast stel jij werkvoorbereidingsplanningen op en bewaakt deze. Waarom moeilijk doen, als het samen makkelijk kan? Samen slaan we de handen ineen om successen te boeken.

Dit zijn verder jouw taken:

  • Je controleert werktekeningen en installatie- en productietekeningen
  • Je ondersteunt bij inkoop van materialen en onderdelen
  • Je overlegt met belanghebbenden en coördineert projectvoorbereiding

Warm welkom bij HSE Groep

Een plek om je jas op te hangen. De haard aan te steken. Te koken. Leven. Lachen. Wij zijn HSE. We ontwikkelen, transformeren, renoveren en bouwen woningen; van appartement tot loft en van bungalow tot eengezinswoning. Welkom thuis! Bij HSE Groep werk je in een ontspannen, collegiale sfeer. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals, allemaal gericht op het realiseren van unieke en betekenisvolle projecten.
Functie:Manager Werkvoorbereiding
Startdatum:27-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:10000 – 10000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via jonthy.bredewoud@fygi.nl of 610851227. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Manager Werkvoorbereiding FYGI 27-12-2023

Bekijk ook andere vacatures