Vacature Groepsleerkracht Midden

Groepsleerkracht Midden in Zoetermeer

Deel:

Fte: 0,4 - 1,0 | Per: 01-08-2024 | Spitsbergen 5, Zoetermeer

Het Noorderlicht is op zoek naar een Groepsleerkracht midden- of bovenbouw - Primair Onderwijs

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een bevlogen leerkracht voor de midden- of bovenbouw. Iemand die gelooft in de kracht van nieuwsgierigheid en onderzoekend leren. Je hebt oog voor de individuele ontwikkeling van kinderen en stimuleert hen om initiatief te nemen, samen te werken en op onderzoek uit te gaan. Je zorgt ervoor dat kinderen zich gezien, gehoord, gewaardeerd en geaccepteerd voelen.
Op Het Noorderlicht leren we samen, van elkaar en met elkaar!

Wat ga je doen?
Jij bent een leerkracht in de midden- of bovenbouw en werkt samen met een ervaren duo-collega en parallel-collega's.
Je kunt je vinden in onze visie op ontdekkend en onderzoekend leren en denkt graag mee over de verdere vormgeving hiervan.
Je draagt een steentje bij aan een van onze expertisegroepen (taal/lezen, rekenen, gedrag, meer-en hoogbegaafdheid of wetenschap & techniek)
Je geeft Kanjertraining of bent bereid een training te volgen wanneer je nog niet gecertificeerd bent.

Wat breng je mee?

 • Een PABO diploma.
 • Een goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent tegelijkertijd op de samenwerking gericht.
 • Enthousiasme en bevlogenheid.
 • Interesse in onderzoekend leren.

Wat bieden wij jou?

Bij Unicoz, 1 van de grootste werkgevers in Zoetermeer, ben je zeker op je plek! Met diversiteit in dynamiek, sfeer en soorten onderwijs bieden wij jou veel interne (groei)mogelijkheden en uitdagingen. Ook bieden wij jou:

 • Een jaarcontract voor 16 uur tot 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris conform CAO Primair Onderwijs, schaal LB of LC (minimaal €3.301,- en maximaal €5.862,- op basis van een fulltime dienstverband). Indeling is afhankelijk van leeftijd, opleiding, kennis en ervaring.
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenvoorziening bij het ABP en een reiskostenvergoeding conform CAO.
  Ook kennen wij regelingen voor een voordelige aanschaf van jouw nieuwe fiets, korting op je vakbondscontributie en korting op een fitnessabonnement naar jouw keuze.
 • Diverse mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei, onder meer via de Unicoz academie.
 • Een aantrekkelijke functie in een goed samenwerkend team.
 • Een warm welkom in ons gedreven team.
 • Een inspirerende omgeving om in te werken.
 • Een school met twee nieuw ingerichte STEAM lokalen waar onderzoekend leren centraal staat en de nieuwste technologie (Lego programmeren, microbits, robotica, scratch, Greenscreen etc.) gebruikt wordt om het onderwijsaanbod te verrijken.

Interesse?
Neem dan contact op met via telefoonnummer of solliciteer direct via de button "Solliciteren" op deze pagina. We maken graag kennis met je!

Het Noorderlicht

Op Het Noorderlicht leer je samen, met elkaar en van elkaar!


Het Noorderlicht is een moderne interconfessionele school in Oosterheem. Een school voor álle basisschoolleerlingen, welke geloofsovertuiging of levensbeschouwing je ook aanhangt. Onze identiteit weerspiegelt in ons gedrag: de omgang met elkaar, de waarden en normen die we de leerlingen meegeven. We zien het als onze taak om de kinderen goed voor te bereiden op hun leven in de maatschappij. We leren ze hoe ze zich kunnen ontwikkelen tot kritische, verantwoordelijke en gelukkige burgers.


Het Noorderlicht is een plek waar je je gezien, gehoord, gewaardeerd en geaccepteerd voelt. We leren kinderen op een goede manier om te gaan met zichzelf en met de ander, samenleven, goed voor jezelf en de ander zorgen. Goed in je vel zitten, je veilig voelen en vertrouwen krijgen in je eigen kunnen, zijn voorwaarden voor kinderen om te leren en ontwikkelen.


Ons doel is om onze kinderen een stevige basis mee te geven voor een succesvolle en gelukkige toekomst. Door in te zetten op het ontwikkelingsgericht en onderzoekend leren ontdekken kinderen hun passie en kunnen zij hun talenten verder ontwikkelen. Zo hebben we twee ingerichte Wetenschap & Techniek lokalen waarin kinderen creatief bezig kunnen zijn met hun eigen onderzoeksvragen.


Op het Noorderlicht streven we naar hoge opbrengsten op het gebied van specifieke kennis (taal, lezen, spelling en rekenen) en vaardigheden als ook op het gebied van de brede ontwikkeling. We zoeken naar de zone van naaste ontwikkeling, zodat ieder kind tot ontwikkeling kan komen op zijn eigen tempo en niveau.


Hier herken je ons aan:

- Interconfessionele school

- Moderne school in de nieuwbouwwijk Oosterheem

- Adaptief onderwijs ingericht op onderwijsbehoeften

- Positief leer- en leefklimaat

- Ontdekkend en onderzoekend leren

- Leerlingen zijn betrokken bij hun eigen leerproces door het stellen van hun eigen doelen

SolliciterenFunctie:groepsleerkracht midden
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5862
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unicoz Onderwijsgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Groepsleerkracht Midden Unicoz Onderwijsgroep 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures