Vacature Invalkracht Ambulant Begeleider

Invalkracht Ambulant Begeleider in Leiden

Werken bij Jados

Ambulant autisme

 • Locatie Leiden


  Startdatum op korte termijn

  Sluitingsdatum 16-06-2024


  Contact )


JADOS
SAMEN IN ONTWIKKELING

Jados zoekt voor de regio Leiden een Invalkracht Ambulant Begeleider autisme


Wil jij flexibel werken en op oproepbasis betekenisvol werk doen? Leg dan contact met ons. In overleg is veel mogelijk!
Jados
Jados begeleidt (jong)volwassenen met een diagnose autisme op het moment dat zij ondersteuning nodig hebben. In de begeleiding richten we ons op heel de persoon met zijn of haar levensgeschiedenis en niet alleen op het autisme. Met als uitgangspunt een ontdekkingsreis samen met de cliënt, stimuleren we de ontwikkeling, proberen we factoren die het vastlopen hebben veroorzaakt op te sporen en te overkomen en de verbinding met mensen in het netwerk te bevorderen. Met zelfstandig bedoelen we niet alleen. Aandacht en beschikbaarheid, er voor de ander zijn als het nodig is, vormen belangrijke waarden bij ons werk.
Jados is een jonge organisatie, die zich kenmerkt door korte lijnen en grote ambities. Ook onze eigen ontdekkingsreis is nog niet voltooid. Samen met cliënten, medewerkers en de mensen om ons heen blijven we ons ontwikkelen.

Functie
Als Invalkracht Ambulant Begeleider begeleid je voor tijdelijke periodes cliënten in de thuissituatie bij het functioneren in het dagelijks leven. Je heb als doel de weerbaarheid en zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. Samen stel je leerdoelen op en evalueer je deze samen. Je coördineert de zorg rond de cliënt en onderhoudt actief externe en interne contacten die voor de begeleiding van belang zijn. Je stelt daarbij alles in het werk om het welbevinden van de cliënt zo te vergroten dat hij/zij succesvol zijn/haar studie kan afronden en zelfverzekerd genoeg is om eventueel met verdere ambulante begeleiding de weg naar een werkend leven te vinden. Op de achtergrond is er een gedragswetenschapper en een waar je ook altijd terecht kunt voor vragen en coaching.


Elke dag ziet er anders uit en je taken zijn divers. Je bezoekt onze cliënten in de thuissituatie of je spreekt bijvoorbeeld af op school of in de bibliotheek. Je hebt veel vrijheid in het plannen van jouw eigen agenda en stemt samen met de cliënten af wanneer je afspreekt. Samen met de cliënt ben je verantwoordelijk voor het uiteenzetten en evalueren van het begeleidingstraject. Naast de hulpvragen op de gebieden wonen en leven, ondersteun je waar nodig ook bij studie en of werktoeleiding.
"Het leuke aan mijn werk als ambulant begeleider vind ik de diversiteit binnen de functie. Zo ben ik 's ochtends samen met een cliënt hardlopen in het park, ga ik met de volgende afspraak op sollicitatieronde door de stad en ga ik 's avonds een meal preppen met een cliënt".

Profiel

 • Relevant diploma op hbo-niveau (social work/pedagogiek/toegepaste psychologie).
 • Woonachtig in de regio Leiden en in het bezit van eigen vervoer.
 • Affiniteit met de doelgroep autisme en nieuwsgierig naar onze zorgvisie.
 • Ervaring met ambulante begeleiding en je kunt goed zelfstandig werken.
 • Flexibel inzetbaar zijn.

Aanbod

 • Contract voor 12 maanden. Bij een wederzijdse klik verlengen we deze graag!
 • Zinvol werk met veel vrijheid om je werkzaamheden en werkuren zelf in te delen.
 • Laptop en telefoon.
 • Salaris vanaf november tussen € 2.870,- en € 3.863,- (FWG 45 van de cao GGZ) o.b.v. een 36-urige werkweek. De lonen zullen aankomend jaar worden verhoogd (volgens cao).
 • Reiskostenvergoeding, pensioenregeling en collectiviteitskortingen voor verschillende zorgverzekeringen.
 • Vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).
 • Je kunt jaarlijks 5½ week verlof opnemen.
 • Jaarlijks € 500,- naar rato van uren in de vorm van een balansbudget.
 • Jaarlijkse teamdag en een kerst/nieuwjaarsborrel met je collega's.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden, waaronder ook scholing. Daarnaast worden initiatieven gewaardeerd, dus wil jij meedraaien in een project of zie jij mogelijkheden naast je vaste verantwoordelijkheden dan is daar ruimte voor.

Jados is een landelijke organisatie met een centraal kantoor in Arnhem en biedt vanuit 65 locaties, woonbegeleiding, ambulante begeleiding en jobcoaching aan (jong)volwassenen met de diagnose autisme. Dit doen we in de levensfasen waarin studie en/of werk centraal staan. Jados heeft een duidelijke en ambitieuze visie en bevlogen medewerkers die samen met onze cliënten er alles uit willen halen. Met oog voor het autisme, maar vooral de mens die maakt wie je bent. Totaal werken er zo'n 400 medewerkers bij Jados. Meer informatie vind je op onze site www.jados.nl

Enthousiast?
We ontvangen je reactie graag zo spoedig mogelijk. Deze mag je sturen t.a.v. .
Zodra wij jouw reactie hebben ontvangen, nemen we contact met je op om eventueel een kennismakingsgesprek te plannen.

Hebben we na dit eerste gesprek een wederzijdse klik, dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek en zetten we alles in werking om jou een goede start bij Jados te geven!
Bel dan met Sonja, of Annemieke .


 • Een (online) screening bijvoorbeeld via zoekmachines, sociale netwerken kunnen een onderdeel zijn van het sollicitatieproces.
 • Wij zullen gebruik maken van de vergewisplicht.


Functie:invalkracht ambulant begeleider
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2870 – 3863
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jados via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures boskoop
 2. Invalkracht Ambulant Begeleider Jados 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures