Vacature IT Traineeship Recruitment

IT Traineeship Recruitment in Waddinxveen

Handig om te weten

Amsterdam

HBO

32 uur per week

600

IT Traineeship Recruiter (Stage)

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage binnen de IT recruitment? Wil je graag bijdragen aan de carrière stappen van professionals en de kans krijgen om te groeien binnen een snelgroeiende organisatie? Dan is deze stage bij igen iets voor jou!

Bij igen begeleiden we professionals bij het zetten van hun eerste, tweede en derde stap in hun carrière. We bieden begeleiding en hebben een uitgebreid netwerk aan organisaties. Met onze kennis van de markt schakelen we snel. We zoeken iemand die enthousiast wordt van het vinden van de perfecte match tussen toekomstige IT'ers en ons IT-traineeship. Jouw onderscheidende vermogen en persoonlijkheid zijn hierbij van groot belang.

Jouw rol als IT Traineeship Recruiter

Als IT Traineeship Recruitment bij igen ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuw talent voor het traineeship. Heb je nog geen ervaring in recruitment? Geen zorgen! We staan klaar om je alle fijne kneepjes van het vak te leren. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om contacten te leggen, mensen te enthousiasmeren en jezelf continu te ontwikkelen. Geschikte kandidaten voor het traineeship hebben veel intrinsieke motivatie, en jij weet die te herkennen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je zoekt dagelijks naar gemotiveerd talent om ons igen-team te versterken. Hoe? Door binnenkomende sollicitaties te verwerken, te zoeken via diverse mediakanalen (ja, je leest het goed, geen hele dag op LinkedIn zoeken, dat vinden wij ook saai ) en door evenementen bij te wonen. Als je in gesprek gaat met een potentiële trainee, is het aan jou om hun motivatie, ambities en behoeften te begrijpen. Omdat jij ze het beste kent, werk je samen met onze salesafdeling om ervoor te zorgen dat ze een geweldige eerste stap in hun carrière zetten. Bij wederzijdse interesse ga je aan de slag met het cv, stel je ze voor aan onze klant en bied je sollicitatietraining aan. Tijdens het traineeship blijf je het aanspreekpunt voor de trainees en bouw je een band met ze op.

Je krijgt de kans om alle aspecten van het recruitmentproces te ervaren: het schrijven van wervende vacatureteksten, het zoeken op diverse mediakanalen, het voeren van sollicitatiegesprekken en zelfs salarisonderhandelingen. Daarnaast denk je mee over verbeteringen binnen het traineeship en kun je deelnemen aan verschillende projecten.

Wat bieden wij jou?

 • Een maandelijkse bruto stagevergoeding van €600;
 • Een omgeving waar je mooie ervaring kunt opdoen;
 • Talrijke groeimogelijkheden binnen onze snelgroeiende organisatie, inclusief de potentie om na je stage bij ons in dienst te treden;
 • De kans om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van onze scale-up;
 • Wekelijks taart, vrijdagmiddagborrels en regelmatige boeiende kennissessies;
 • Samenwerken met leuke collega's in Amsterdam, binnen een inspirerende werkomgeving en dagelijks verzorgde lunches.

Wat vragen we van jou?

 • Je volgt momenteel een hbo-opleiding;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar, waarbij je tevens de mogelijkheid hebt om tijdens deze uren aan school te werken;
 • Je bent bereid om actief bij te dragen als volwaardig teamlid;
 • Je bent proactief, zelfstandig en leergierig;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Klaar om jouw stempel te drukken op de wereld van IT-recruitment? Neem dan contact op met ons op.

Werken bij igen

igen is een scale-up voor in 2017 opgericht omdat wij vinden dat werk leuk moet zijn én een plek waar je jezelf kan ontwikkelen. igen helpt professionals in de IT, Techniek en Zorg branche ontdekken welke werkzaamheden en organisaties het beste bij hen passen, door middel van verschillende opdrachten bij verschillende bedrijven. Bij ons draait het niet om strakke procedures en gebaande paden, maar om vrijheid voor eigen input om mee te bouwen aan ons bedrijf.

Enthousiast geworden?

Neem contact op met via of !

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

Abdelhakim gaat, naast zijn rol als Microsoft 365 Consultant bij igen, een samenwerking aan met het ROC van Amsterdam | Flevoland. Hij zal een waardevolle bijdrage leveren aan het onderwijs op de ICT afdeling, met een focus op het implementeren van Minecraft Education en het moderniseren van bestaande cursussen! ✨

Samen hebben we niet alleen onze doelen scherp gesteld, maar ook de teambanden versterkt en elkaar beter leren kennen. Op naar een jaar vol succes, groei en samenwerking!

Voel je de behoefte aan vernieuwing en een boost van frisse energie, en ligt jouw passie in de wereld van IT, Techniek of Zorg? Dan is nu het perfecte moment om te ontdekken welke mogelijkheden igen voor jou in petto heeft. Indien er geen vacature is die jou aanspreekt, ontvangen we graag alsnog jouw cv. Wellicht kunnen we samen ontdekken welke mogelijkheden we voor jou hebben!

Damian is 5 jaar werkzaam bij igen, wat een mijlpaal! We willen je bedanken voor je inzet en het vertrouwen in igen. Op nog eens vijf succesvolle jaren vol uitdagingen en groei!

Tijdens de drukste dagen van het jaar hebben Peter, Jeroen en Michiel net als vorig jaar hun steentje bijgedragen bij het distributiecentrum van PostNL in Waddinxveen.


Damian is 5 jaar werkzaam bij igen, wat een mijlpaal! We willen je bedanken voor je inzet en het vertrouwen in igen. Op nog eens vijf succesvolle jaren vol uitdagingen en groei!


 • Voor het aandragen hoef je zelf niet in dienst te zijn bij igen;
 • Deze Summer Special loopt van week 22 tot en met week 35;
 • Voor vragen kan je mailen naar .


Functie:traineeship recruitment
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met igen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. IT Traineeship Recruitment igen 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures