Vacature Junior Customer Service Medewerker (40)

Junior Customer Service Medewerker (40) in Hazerswoude-Dorp

Douane Services

Wij regelen alle documentatie om uw lading probleemloos te vervoeren

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is voor ons belangrijk. Benieuwd naar onze initiatieven?

Historie

In 2006 start het A2B-online avontuur dat duurt tot op de dag van vandaag...

Wat ga je doen:

Als Junior Customer Service medewerker ben je verantwoordelijk voor het volledige proces van orderverwerking. Je onderhoudt contacten met onze klanten, geeft hen advies en je helpt mee om de beste oplossingen aan te bieden voor hun transportbehoeften. Dagelijks heb je contact met onze planning om laad- en lostijden af te stemmen. Je werkt samen met enthousiaste, jonge collega's die zich allemaal richten op direct klantencontact, service en kwaliteit. Samen met je collega's draag je actief bij aan de professionalisering van onze binnendienst.

Naar wie zijn we op zoek:

In deze fulltime functie (40 uur) heb je veel contact met klanten en collega's. We zijn daarom op zoek naar een sociale en communicatief vaardige collega met empathisch vermogen, een klantgerichte instelling en gevoel voor commercie. Je kunt een hoog werktempo aan en je denkt graag in oplossingen in plaats van problemen. Je hebt een flexibele instelling en je bent een echte team player.

Verder heb je:

  • minimaal een afgeronde MBO opleiding of HBO werk- en denkniveau;
  • 1 tot 3 jaar aantoonbare werkervaring in de customer service of sales support in een internationale omgeving;
  • affiniteit met de logistiek- en transportsector;
  • goede geografische kennis;
  • kennis van de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal in woord en geschrift.

Wat biedt A2B-online:

Wij zorgen graag goed voor onze medewerkers. Zo bieden we aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Verder bieden we een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne werksfeer, waarin iedereen zichzelf mag zijn. Wij zijn nauw betrokken bij onze medewerkers en hechten veel waarde aan een open en fijne werkomgeving, waarin de mens centraal staat en we veel met elkaar samenwerken.

Your ambition is our future, solliciteer! Ben jij de Junior Customer Service Medewerker die wij zoeken én wil jij deel uitmaken van de A2B-online crew? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar . Voor aanvullende informatie kun je terecht op www.a2b-online.com of bel met () via . We zien je reactie graag tegemoet!

Senior Customer Service Medewerker (40 uur)

A2B-online in Hazerswoude-Dorp zoekt een klantgerichte Senior Customer Service medewerker met affiniteit voor logistiek en transport.Functie:customer service medewerker 40
Startdatum:26-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met A2B-Online via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Junior Customer Service Medewerker (40) A2B-Online 26-01-2024

Bekijk ook andere vacatures