Vacature Junior Haarstylist(e) Haarstylist(e)

Junior Haarstylist(e) Haarstylist(e) in Boskoop

junior haarstylist(e)

haarstylist(e)

Ontdek je passie bij ! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste teamleden, zowel meiden als jongens, die hun beroep met plezier willen uitoefenen en écht gelukkig willen zijn in wat ze doen.

Bij is elke dag anders en nooit hetzelfde. Het werken in onze salons is altijd gezellig, en je krijgt de kans om diverse mensen te ontmoeten en hen een onvergetelijke haarbeleving te bezorgen.

Jij maakt het verschil door gastvrijheid te tonen, heerlijke wasmassages te verzorgen en deskundig advies te geven over wat het beste is voor hun haar.

Kies ervoor om te doen waar jij écht blij van wordt! We verwelkomen je graag in een van onze salons. Voor meer informatie, stuur een e-mail naar .


Je ervaring bij start met speciale aandacht voor je haar.Functie:haarstylist
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Snel Kappers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures boskoop
  2. Junior Haarstylist(e) Haarstylist(e) Snel Kappers 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures