Vacature Kassa Medewerker

Kassa Medewerker in Boskoop

Kassa medewerker

Ons enthousiaste team groeit, en we zijn op zoek naar een nieuwe toevoeging! Als jij deel wilt uitmaken van ons bruisende team en ervaring hebt achter de kassa, dan ben jij degene die we zoeken! Als team zorgen wij voor een positieve en gastvrije sfeer waarin klanten zich thuis voelen. Als Kassa Medewerker ben jij een essentieel onderdeel van dit team, waar jouw enthousiasme het verschil maakt.

Wat ga je doen:

Als Kassa Medewerker ben jij een belangrijk onderdeel van onze winkel. Je groet onze klanten met een glimlach, rekent vlot en accuraat af en zorgt ervoor dat elke klant met een tevreden gevoel de deur uitgaat. Daarnaast zorg je ervoor dat cadeautjes mooi verpakt worden, geef je advies over onze producten en zorg je ervoor dat de kassa omgeving er altijd netjes uitziet.

Wat vragen wij:

  • Ervaring met kassawerkzaamheden.
  • Klantvriendelijkheid zit in jouw DNA.
  • Je bent accuraat, proactief en stressbestendig.
  • Affiniteit met onze winkel is een must.

Wat bieden wij:

  • Een fulltime functie in een groeiend en dynamisch bedrijf.
  • Een gezellige werkomgeving met leuke collega's.
  • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Solliciteren:

Kun jij niet wachten om je aan te sluiten bij ons gezellige team en heb je de kassa skills die wij zoeken? Kom langs met je cv en motivatiebrief en vraag naar of mail naar onder vermelding van "Sollicitatie Kassa Medewerker". We kijken uit naar jouw enthousiaste reactie!Functie:medewerker kassa
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenRijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Kassa Medewerker GroenRijk 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures