Vacature Leerling Verzorgende IG

Leerling Verzorgende IG in Waddinxveen

Navigatie

Leerling verzorgende IG Waddinxveen

Dit ga je doen

Agathos zoekt voor team Waddinxveen een leerling verzorgende IG voor minimaal 16 uur per week per februari 2024. Ben jij die leerling die betrokken, bewogen en enthousiast is? Dan komen wij graag met jou in contact. leeftijden zijn welkom! Dit geldt ook voor herintreders, zij-instromers en omscholers
Je bent nog aan het leren, maar juist dán kun je al werken in de zorg. Als leerling verzorgende IG kun je bij ons ervaring opdoen die je in de colleges kunt gebruiken en die later weer van pas komt in je baan!
Als leerling ben je betrokken bij het zorgproces rond de cliënten. Je kunt hierbij denken aan de verzorging en begeleiding van ouderen met een somatische of psychogeriatrische aandoening. Je maakt daarbij gebruik van het zorgplan dat in de thuiszorg gemaakt wordt door de wijkverpleegkundigen. Het doel is om onze cliënten zo goed mogelijk de juiste zorg te bieden. Je stemt de zorg af met andere professionals.

Wat vragen wij?

 • Jouw hart ligt in de zorg.
 • Je bent enthousiast, flexibel en je werkt zorgvuldig.
 • Je kunt goed zelfstandig werken maar ook in teamverband kom jij tot je recht.
 • Je bent woonachtig in regio Waddinxveen en je bent in het bezit van eigen vervoer.
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Wat bieden wij?

 • Werken mét waardering.
 • Wij ondersteunen je in jouw leerproces waarin jij je kunt ontwikkelen in het vak van verzorgende IG.
 • Een leer/werkplek per februari 2024.
 • Een leerling salaris conform de cao VVT. Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. In 2024 wordt het salaris per 1 maart én per 1 oktober verhoogd met 2,5%.
 • Een vast contract na het behalen van jouw diploma als je met ons nog net zo blij bent als wij met jou!
 • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
 • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je rlei producten met hoge kortingen kan kopen.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Carla Bruggenkamp (praktijkopleider) via .
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar , app naar of mail naar

Bel WhatsApp 31 6 839 117 32 Mail Stuur een e-mail

Neem contact met ons op!

Bel WhatsApp 31 6 839 117 32 Mail Stuur een e-mailFunctie:leerling verzorgende ig
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lelie zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Leerling Verzorgende IG Lelie zorggroep 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures