Vacature Nieuwe Kinderfysiotherapeut

Nieuwe Kinderfysiotherapeut in Boskoop

https://fysiohoofdweg.nl/

Reageer op vacature

Geplaatst op: 8 februari 2024

Je kunt reageren tot: 21 maart 2024

Fysiotherapie Hoofdweg, een moderne praktijk gelegen in Bos en Lommer Amsterdam, zoekt een gepassioneerde kinderfysiotherapeut om ons toegewijde team te versterken!

Amsterdam Over ons: , Wat bieden wij?,, Wat verwachten wij?,, Klaar voor een nieuwe uitdaging? 24-32 uur 1 tot 3 jaar Vast

Over ons:

Met het vertrek van onze huidige kinderbekkenfysiotherapeut, zoeken we bij Fysiotherapie Hoofdweg naar een nieuwe collega die ons team komt verrijken. Met drie kinderfysiotherapeuten in ons team beschikken we over twee volledig ingerichte behandelkamers voor kinderen, evenals een goed uitgeruste fitnessruimte. Onze praktijk heeft een hechte samenwerking met basisscholen, het consultatiebureau, jeugdartsen van het CJG en vooraanstaande specialisten van ziekenhuizen zoals OLVG en VUmc.

Wat bieden wij?

Wat verwachten wij?

• Een afgeronde opleiding kinderfysiotherapie of laatstejaars student in dit vakgebied. • Flexibiliteit om zowel in de praktijk als op verschillende basisscholen te werken.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Als jij op zoek bent naar een fijne werkomgeving met uitstekende begeleiding, waar je je verder kunt ontwikkelen en deel kunt uitmaken van een gezellig en ervaren team, dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, telefonisch of per mail. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Geplaatst op: 8 februari 2024

Je kunt reageren tot: 21 maart 2024

Geïnteresseerd in deze vacature?Functie:nieuwe kinderfysiotherapeut
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KNGF via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Nieuwe Kinderfysiotherapeut KNGF 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures