Vacature Logistiek Medewerker Magazijnmedewerker

Logistiek Medewerker Magazijnmedewerker in Waddinxveen

 • Redactie Waddinxveen
 • 30-01-2024

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten en diensten voor de gezondheidszorgsector. Ze richten zich op het ondersteunen van zorginstellingen, zoals verpleeghuizen en ziekenhuizen, met essentiële hulpmiddelen en oplossingen. Het bedrijf streeft ernaar om de kwaliteit van zorg te verbeteren en de dagelijkse werkzaamheden van zorgprofessionals te vergemakkelijken.

Met een sterke focus op klanttevredenheid en de gezondheid van patiënten, draagt dit bedrijf bij aan het welzijn van deze patiënten door te voorzien in de behoeften van de gezondheidszorgsector.

Functieomschrijving

Ben jij op de uitkijk naar een betekenisvolle carrière waarbij je de hele dag lekker actief bezig kunt zijn? Bij deze werkgever word je meteen onderdeel van het dynamische team en de organisatie, waar iedereen gedreven en met grote toewijding te werk gaat.

Als jij een teamspeler bent met een scherp technisch inzicht, dan pas je uitstekend in dit team. Binnen deze fulltime (40 uur per week) rol zul je je bezighouden met diverse taken, waaronder het assembleren van componenten, orderpicken en het ondersteunen van alle werkzaamheden die gerelateerd zijn aan opslag. Bovendien heb je een cruciale verantwoordelijkheid in het voorbereiden van de benodigde hulpmiddelen voor transport.

Je wordt onderdeel van het team op de werkplaats, waar verschillende hulpmiddelen voor klanten in de gezondheidszorg, zoals verpleeghuizen en ziekenhuizen, worden verzorgd. Als medewerker werkplaats zorg je ervoor dat alles op het juiste moment en op de juiste plek klaarstaat.

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan vandaag nog!

Functie-eisen
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je bent iemand die wil en kan meedenken aan procesverbetering;
 • Je bent gemotiveerd om er samen met je collega's elke dag een succes van te maken.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Waddinxveen.
 • Een mooi salaris tussen €2.200,- en €2.500,- op maandbasis op fulltime (40 uur p.w.) basis;
 • 27 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Verschillende teamuitjes;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Direct op contract bij de opdrachtgever.

Functie: logistiek medewerker magazijnmedewerker Startdatum: 29-01-2024 Ervaring: Starter Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: 2500 - 2500 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via of 31182522022. Of bezoek hun website onbekend.Functie:logistiek medewerker magazijnmedewerker
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia Uitzendbureau via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Logistiek Medewerker Magazijnmedewerker Olympia Uitzendbureau 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures