Vacature Magazijn Medewerker

Magazijn Medewerker in Waddinxveen

Stap binnen in het nieuwe jaar, en in het gloednieuwe distributiecentrum van onze opdrachtgever in Tilburg. Hier, te midden van bedrijvigheid en innovatie, begint jouw avontuur als Magazijn Medewerker.

Het jaar 2023 opende de deuren van dit fonkelnieuwe centrum, en het wordt jouw speelveld. Maar dat is niet alles. Hier in Tilburg werk je nauw samen met onze locatie in Waddinxveen, wat betekent dat je niet alleen met vrachtwagens te maken krijgt, maar ook met containers. Als Magazijn Medewerker ligt jouw belangrijkste taak in het efficiënt laden en lossen van deze voertuigen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen, want de goederen variëren voortdurend. Om dit proces soepel te laten verlopen, staan EPT's en heftrucks tot je beschikking. Jij zorgt ervoor dat de goederen vlot verplaatst worden binnen het magazijn en correct in de stellingen terechtkomen, met behulp van een scanner. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratie van de inkomende en uitgaande goederen. Handig zijn met computers en bijbehorende systemen is hierbij een pluspunt. Als je ook nog eens een heftruckcertificaat hebt, past deze vacature perfect bij jou.

Je werkdagen vallen van maandag tot en met zondag, maar wees gerust, je werkt uiteraard maar 5 dagen. De werktijden variëren tussen 04:00 en 12:00 uur en 12:00 en 20:00 uur. Voor deze 2 diensten krijg je een 3 ploegentoeslag van 17,5%.

En wie is onze opdrachtgever? Een wereldwijde logistieke dienstverlener met een rijke geschiedenis die begon in Nieuw-Zeeland en zich snel uitbreidde over de hele wereld, waaronder meerdere locaties in Nederland. Met meer dan 10.000 medewerkers blijft de organisatie bekend staan om haar warme en familiale sfeer. Samen met dit team zorg je voor een soepele wereldwijde logistieke operatie, van op- en overslag tot expeditie en (inter)nationaal transport.

Ben je overtuigd? Natuurlijk! Zo'n geweldige werkgever kom je niet elke dag tegen. Solliciteren is eenvoudig. Bel ons op 0180-745747 of stuur je CV en motivatie naar info@iqselect.nl. Als je hebt gesolliciteerd, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je nieuwe avontuur begint hier en nu!Functie:logistiek medewerker, Magazijn Medewerker
Startdatum:11-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Magazijn Medewerker IQ Select 11-09-2023

Bekijk ook andere vacatures