Vacature EPT chauffeur met orderpicking, Lekkerland

EPT chauffeur met orderpicking, Lekkerland in Waddinxveen

€12,90 per uur voor langere tijd aan de slag met uiteindelijk zelfs een vast contract. Wat wil je nog meer? Kom werken als magazijnmedewerker!

Wat bieden wij jou
 • Salaris van €12,90 per uur bij 22 jaar en ouder.
 • Kans voor vastcontract!
 • 8,33% vakantietoeslag.
 • Reiskostenvergoeding max tot 7,29e per dag
 • Fulltime baan voor langere tijd.
 • Meer dan 1000 trainingen volgen via 'Mijn Groei'.
Wie ben jij

Wanneer je als magazijnmedewerker aan de slag gaat is het belangrijk dat je in de buurt van Waddinxveen woont en over een auto en/of fiets beschikt. Daarnaast:

 • Heb je ervaring als orderpicker op EPT!
 • Wil je fulltime aan de slag: maandag t/m vrijdag tussen 10:00 - 18:00
 • Spreek je Nederlands en/of Engels.
 • Je hebt logistiek werkervaring!
 • Je heb eigen vervoer!
Wat ga je doen

Als magazijnmedewerker ga je aan de slag op de afdelingen Zoetwaren. De producten die in het magazijn verwerkt worden gaan uiteindelijk richting benzinestations en kiosken. Je werkt dus met een enorm assortiment aan producten, van chocoladerepen en koekjes. Je verzamelt de orders en maakt ze verzendklaar. Afhankelijk van de afdeling werk je met een voicepicksysteem en container, een pompwagen of een hypermodern pick to light systeem. Je ziet aan afwisseling geen gebrek.

Waar ga je werken

Wanneer je als magazijnmedewerker aan de slag gaat ontvang je een goed salaris, hoge toeslagen en uiteindelijk zelfs een vast contract. Op alle afdelingen hangt een ontspannen sfeer, maar wordt er tegelijkertijd wel lekker doorgewerkt. Laat zien wat je kunt en je kunt doorgroeien naar een functie als bijvoorbeeld teamleider of reachtruckchauffeur, zo groeit ook je salaris lekker mee. Wij zeggen: topbaan!

Sollicitatie

Ga jij binnenkort aan de slag als magazijnmedewerker? Solliciteren gaat super gemakkelijk door op de solliciteer knop te klikken. Je mag ook bellen naar 088-1269935 of een mail sturen naar noordwest.recruitment@tempo-team.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:EPT chauffeur met orderpicking, Lekkerland, Logistiek Medewerker
Startdatum:11-09-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via Noordwest.recruitment@tempo-team.nl of 020-5691900. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. EPT chauffeur met orderpicking, Lekkerland Tempo-Team 11-09-2023

Bekijk ook andere vacatures