Vacature Magazijnmedewerker met kans op vast contract, Lekkerland

Magazijnmedewerker met kans op vast contract, Lekkerland in Waddinxveen

Functieomschrijving

Een fulltime baan met vaste uren én een goede kans op een vast contract! Jaarlijks neemt Lekkerland 26 medewerkers over van Tempo Team. Yes! Daarnaast heerlijk werken in dagdiensten. Wat wil je nog meer? En niet te vergeten werk je met enthousiaste collega's samen. Kom werken als magazijnmedewerker bij Lekkerland in Waddinxveen!

Wat bieden wij jou
 • Enthousiaste collega's
 • Kans op vast contract!
 • 8,33% vakantietoeslag.
 • Reiskostenvergoeding max tot 7,29e per dag
 • Fulltime baan voor langere tijd
 • Meer dan 1000 trainingen volgen via 'Mijn Groei'.
Wie ben jij

Wanneer je als magazijnmedewerker aan de slag gaat is het belangrijk dat je in de buurt van Waddinxveen woont. Daarnaast:

 • Heb je ervaring met magazijnwerk
 • Wil je fulltime aan de slag: maandag t/m vrijdag tussen 10:00 - 18:00
 • Je hebt eigen vervoer! Lekkerland is helaas niet met OV bereikbaar
Wat ga je doen

Als magazijnmedewerker ga je aan de slag op de afdeling Zoetwaren. De producten die in het magazijn verwerkt worden gaan uiteindelijk richting benzinestations en kiosken. Je werkt dus met een enorm assortiment aan producten, van chocoladerepen en koekjes. Heerlijk! Je verzamelt de orders en maakt ze verzendklaar. Afhankelijk van de afdeling werk je met een voicepicksysteem en container, een pompwagen of een hypermodern pick-to-light systeem. Je kunt kiezen welke afdeling je het fijnst vindt. Jij verveelt je in ieder geval nooit!

Waar ga je werken

Wanneer je als magazijnmedewerker aan de slag gaat ontvang je een goed salaris en eventueel toeslagen. Doe je het goed? Dan kun je op vrij korte termijn al op contract van Lekkerland werken. Jaarlijks neemt Lekkerland 26 medewerkers van Tempo Team over! Op alle afdelingen hangt een ontspannen sfeer, maar wordt er tegelijkertijd wel lekker doorgewerkt. Laat zien wat je kunt en je kunt doorgroeien naar een functie als bijvoorbeeld teamleider of reachtruckchauffeur, zo groeit ook je salaris lekker mee. Wij zeggen: topbaan!

Sollicitatie

Ga jij binnenkort aan de slag als magazijnmedewerker? Solliciteren gaat super gemakkelijk door op de solliciteerknop te klikken. Bij vragen mag je ons bellen, appen of mailen. Hopelijk tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:customer service medewerker logistiek
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via Noordwest.recruitment@tempo-team.nl of 020-5691900. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Magazijnmedewerker met kans op vast contract, Lekkerland Tempo-Team 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures