Vacature Maintenance Lead (40 uur)

Maintenance Lead (40 uur) in Hazerswoude-Dorp

Ben jij communicatief sterk, technisch onderlegd en snap je mechanische processen, zowel in de praktijk als in theorie?  En wil jij graag dagelijks bezig zijn met het verbeteren van dingen in een productie organisatie, dan is deze functie echt wat voor jou! Wij zoeken een enthousiaste Maintenance Lead als versterking voor ons team.

Menken Orlando is een snel ontwikkelende en hard groeiende onderneming binnen de Europese FMCG markt. Wij zijn actief in drie categorieën: Snacks, Chocolade en Whole Foods (denk aan noten, pitten, zaden en gedroogd fruit). Deze worden in de markt gezet onder zowel merk als private label. Grote kans dat ook jij minstens één van onze producten in jouw keukenkastje hebt staan.

De operatie is opgebouwd uit drie verschillende lijnstructuren. Als Maintenance Lead ben je een onmisbaar onderdeel in één van deze structuren, bestaande uit een Line lead, een Process lead, en jij: de maintenance lead. 

Als Maintenance Lead ben je de technisch expert van het team en beheer je de technische staat van de afdeling en leid je onderhoudstaken. Je ontwikkelt plannen, analyseert storingen, en optimaliseert processen met aandacht voor veiligheid en hygiëne. Met technische kennis ontwikkel en motiveer je je team en draag je bij aan structurele verbeteringen via het Integrated Work System, een verbetermethodiek waar Menken Orlando mee werkt, gericht op kwaliteit, veiligheid en milieu. Samen met het lijnteam streef je naar optimale prestaties.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

 

§  Onderhoudsplanning en Scheduling voor de productielijnen.

§  Beoordelen van alle gemelde incidenten/stops van de afgelopen 24 uur. Het prioriteren en plannen van het onderhouds- en reparatiewerk voor de komende 24 uur en het voltooien ervan tijdens geplande stilstand.

§  Updates verstrekken tijdens dagelijkse overleggen over alle geplande preventieve onderhoudswerkzaamheden in de komende 24 uur.

§  Alle achterstallige werkorders worden bijgewerkt, geclassificeerd en verwerkt om te voldoen aan de urgentie en prioriteit.

Wat vragen we van jou?

§  Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

§  Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

§  Je hebt goed begrip van mechanische processen, zowel praktisch als theoretisch.

§  Ervaring als monteur is een pré. Evenals ervaring met processing- en/of verpakkingstechnieken.

§  Je bent een teamspeler, maar je hebt geen probleem met zelfstandig werken.

§  Je beschikt over algemene technische vaardigheden (afhankelijk van de verantwoordelijke activa).

§  Je hebt begrip van bedrijfsstrategieën.

§  Je beschikt over voldoende computervaardigheden / Microsoft Office-vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

§  Een fulltime functie binnen een snel groeiend bedrijf in de FMCG.

§  Uitzicht op een vaste aanstelling.

§  Goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

§  Goede marktconforme arbeidsvoorwaarden.

§  Standplaats: Hazerswoude-Dorp.

 

Wie zijn wij?


Menken Orlando B.V. is leverancier van private label food producten en wij leveren aan supermarkten, out-of-home ondernemingen en B2B klanten in heel Europa. Onze expertise ligt binnen Signature Snacks (Aziatische zoutjes, snack- en pindamixen), Whole Foods (pijnboompitten, salademixen, ontbijtverrijkers) en Chocolate Specialties (gechocolateerde noten & fruit omhuld met Belgische chocolade). Wij zijn een internationaal opererende onderneming waarbij 50% van de omzet wordt gerealiseerd buiten Nederland.

Menken Orlando is een commercieel en professioneel familiebedrijf, dat snel inspeelt op de markt. De sfeer is informeel en direct. Op het kantoor in Voorburg werken +/- 85 medewerkers, in onze state-of the art, in 2022 geopende, productielocatie in Hazerswoude-dorp werken nog eens 120 mensen. Hier kom je als Maintenance lead te werken binnen de operatie.

Meer weten of solliciteren?


Heb je nog vragen over de functie van Maintenance lead of over Menken Orlando als werkgever? Neem dan contact op met Doortje van Dort (hr@menkenorlando.nl). Ben jij al zeker van je keuze en wil je aan de slag als Maintenance lead? Solliciteer dan direct door middel van het sturen van jouw cv met een motivatie ter attentie van Doortje van Dort via hr@menkenorlando.nl.

Online screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst. Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe collega nemen wij uitsluitend sollicitaties in behandeling waar zowel de motivatiebrief als cv is bijgevoegd.Functie:Procesverbeteraar
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Menken Orlando B.V. via hr@menkenorlando.nl of 31703082222. Of bezoek hun website https://www.menkenorlando.nl/nl/contact/vacatures.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Maintenance Lead (40 uur) Menken Orlando B.V. 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures